Бундесвер отримав мішені у вигляді російських танків

16 августа 2022

Австралійська компанія GaardTech передала Збройним силам Німеччини роботизовані макети, які імітують російські танки. Про це повідомляється в Twitter компанії.

"GaardTech направила перші роботизовані транспортні засоби в Бундесвер для випробувань та бойової стрільби в Німеччині", - йдеться в повідомленні.
 

Компанія займається виробництвом повнорозмірних макетів військової техніки. Ці системи дозволяють військовослужбовцям випробувати складність і напругу реальних дій противника, "візуально наражаючись на загрози реального світу".
До каталогу роботизованої техніки входять танки Т-14 (російський танк на гусеничній платформі Армата, який ще не прийнятий на озброєння армії Росії), Т-72, Т-80, Т-90, а також БМП-3, БМД-4, БТР -70, БТР-90 та БРДМ-1.
 
Раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Україна отримує від Німеччини зброю, якої немає навіть у Бундесверу.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною, більше не вважає себе британцем і хоче отримати громадянство США 19 апреля 2024

Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною: більше не вважає себе британцем і хоче отримати громадянство США Він не планує проживати у Великій Британії у майбутньому

Кріштіану Роналду милим фото привітав найменшу доньку з 2-річчям 19 апреля 2024

18-го квітня наймолодша донька португальського футболіста Кріштіану Роналду, Белла Есмеральда відзначає свій другий день народження.

У Німеччині затримали двох агентів РФ, які планували зірвати допомогу ЗСУ 19 апреля 2024

У центрі уваги диверсантів були транспортні шляхи, які використовують для перевезення військових вантажів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше