Інсайдер розказав, чому середня донька Джолі й Пітта вирішила зректися батькового прізвища

14 июня 2024

Фото Getty Images

Подейкують, Шайло, середня донька акторського експодружжя, Анджеліни Джолі та Бреда Пітта цілих чотири роки плекала ідею позбутися батькового прізвища. Здійснила вона це рівно через 3 дні після того, як їй виповнилося 18.

Що спонукало дівчину до такого рішення, розповів інсайдер, пише Daily Mail.

Зі слів співрозмовника газети, невиправна тріщина в стосунках Бреда і Шайло виникла в ті шість місяців, із грудня 2020-го по травень 2021-го, коли в суді вирішувалося питання опіки над неповнолітніми на той момент дітьми Джолі-Піттів: Паксом, Захарою, Шайло, Вів'єн та Ноксом.

Донедавна вважалося, що Бред із Шайло добре ладнають, і що дівчина навіть планує переїхати жити до батька, щойно їй виповниться 18. Але це виявилося не так

Фото Getty Images

Анджеліна тоді хотіла, щоби свідчення дали й самі діти, зокрема стосовно імовірних епізодів домашнього насильства, в якому вона звинувачує екса. Проте суддя Джон Оуденкерк відхилив це прохання, вислухавши лише Меддокса, котрому тоді вже було 19.

"Першопричина зміни прізвища полягає у війні за опіку та впевненості Шайло в тім, що її права як жертви було порушено", - пояснив інсайдер.

"Шайло вважала, що вона, як жертва злочину, має право свідчити - а їй не дозволили цього зробити", - додав він.

Захара, Анджеліна та Шайло на кінофестивалі в 2021-му

Фото Getty Images

Опіку над Паксом, Захарою, Шайло, Вів'єн та Ноксом тоді було призначено 50/50, як того й вимагав Бред. Але тішився актор недовго - вже через місяць рішення було анульовано. Апеляційний суд, куди звернулася Джолі, дискваліфікував Оуденкерка після того, як було виявлено його бізнес-зв'язок із одним із юристів Пітта, пише The Guardian.

Як відомо, навесні 2024-го стало відомо, що Бред Пітт нарешті вирішив відступити і готовий задовольнитися правом на побачення з дітьми.

Нагадаємо, ходили чутки, що Анджеліна роками "отруювала" синів та доньок ненавистю до Бреда.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зустріч давніх друзів: Пенелопа Крус пригорнула Джонні Деппа для милого селфі в Іспанії 27 сентября 2024

Голлівудські зірки Джонні Депп та Пенелопа Крус знайомі здавна. Щонайменше акторів обʼєднує спільна робота над фільмом "Кокаїн", який вийшов у світ у 2001-му. І, здається, відтоді обидва підтримують дружні стосунки.

У мережі показали фото Харлан для Playboy, які не потрапили в журнал 27 сентября 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан, яка є найтитулованішою спортсменкою України, стала героїнею нового номера чоловічого видання Playboy, але всіх фото зі зйомки у мережі досі немає.

Вакарчук згадав, як написав пісню "Друг", яку гурт ZIFERBLAT переспівав у проєкті Кароль 27 сентября 2024

Український гурт ZIFERBLAT став новим гостем YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису". Колектив, який брав участь у нацвідборі на Євробачення-2024, переспівав легендарний хіт Океану Ельзи "Друг".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше