Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності

28 сентября 2024

Українська блогерка Анастасія Покрищук, яка відома своєю нестандартною зовнішністю, яку отримала завдяки неодноразовим хірургічним втручанням, розповіла, як ставиться до хейту – в соцмережах та реальному житті.

Анастасія зізнається, що з критиками своєї зовнішності поводиться дуже гуманно: коментарі під дописами не видаляє, нечемних підписників – не блокує. Про це блогерка розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA.

"Чи багато в мене хейтерів у соцмережах? Повно! – розповідає Анастасія. – Особливо – в Instagram. Чи звертаю увагу на таку критику? Мені взагалі дивно, що хтось може зважати на таке, переживати, що хтось щось там сказав. Як тоді жити? Я ніколи, наприклад, йдучи вулицею, не фіксую, як на мене реагують оточуючі. Друзі кажуть: так, всі дивляться. Комусь подобається, дехто – у шоці. Ну та й що?"

Самобутня та відкрита у спілкуванні, з підписниками Настя уникає максимальної відвертості: "Це не моя манера спілкування. Не виношу на широкий загал особисте життя, якісь сварки. Якби це робила, вже мала би не 700 тисяч, а три мільйони підписників. Чому не роблю таке? Може, тому що я нормальна людина? Але ви почитайте деякі коментарі під моїми дописами в соцмережі – багато чого знайдете. Я нічого не видаляю, не блокую нікого. Зайдіть – там все на місці. Можу інколи відповісти якимось жартом, а сваритися, ображати у відповідь – ні".

Повне інтерв’ю з Анастасією Покрищук читайте на OBOZ.UA тут.

А ще на OBOZ.UA історія про те, як живе найуспішніша колись дитина-кінозірка Анастасія Зюркалова: переїзд до Канади та робота офіціанткою.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності 28 сентября 2024

"Чи багато в мене хейтерів? Повно!" Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності Анастасія Покрищук пояснила, чому уникає розмов про особисте життя в соцмережах

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю 28 сентября 2024

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю: подробиці інциденту. Відео Павло Поляруш нібито погрожував бійцю

Соловій повідомила рішення суду щодо її скандального висловлювання в Чорноморську 28 сентября 2024

Скандальна історія навколо співачки Христини Соловій та її липневого виступу в Чорноморську, де вона нецензурно висловилася щодо старої назви міста, Іллічівськ, схоже, офіційно завершилася.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше