Побачила світ дебютна книга Меган Маркл

6 мая 2021

В очікуванні другої дитини Меган Маркл не гаяла часу. Вона оголосила про видання своєї дебютної книжки. «Я сподіваюся, що моя робота відгукнеться у серцях кожної родини», — запевнила герцогиня Сассекська у пресрелізі.

The Bench — саме таку назву має книжка — досліджує зв’язок між батьками та дітьми. У пресрелізі Меган пояснила, що натхненням для книги став вірш, який вона написала для свого коханого принца Гаррі спеціально до Дня батька.

«The Bench почалася з вірша, який я написала для свого чоловіка за місяць після народження Арчі. Поетичний текст став особистою історією для нашої родини».

Книгу проілюстрував художник Крістіан Робінсон, а Меган описує себе в ній так: «Мати, дружина, феміністка та активістка», яка нині «мешкає у рідному штаті Каліфорнія зі своєю сім’єю, двома собаками та зграєю курчат-рятувальників, що невпинно ростуть».

«Крістіан зробив чуттєві ілюстрації, які фіксують взаємини між батьками та дітьми», — додала Маркл. Цікаво, що герцогиня не перша представниця королівської родини, яка публікує дитячу книжку.

У 1980 році принц Чарльз видав історію «Чоловік з Лохнагара», в якій розповів  про старого чоловіка, що живе в печері у скелях, які оточують королівський маєток в Балморалі в Шотландії, де королева проводить літні канікули.

Тим часом Сара Фергюсон стала авторкою популярного дитячого серіалу про маленький вертольот Бадгі. Пізніше цю історію перетворили на анімаційне телешоу.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Синоптики попередили про можливе підтоплення у деяких районах Київщини 23 апреля 2024

Синоптики попередили про можливе підтоплення у деяких районах Київщини: відомо подробиці Оголошено І рівень небезпеки, жовтий

Десятки тисяч британських авіарейсів відчули глушіння GPS-сигналу - ЗМІ 23 апреля 2024

Проблема стала масовою з серпня минулого року. В уряді заявляють, що глушіння сигналу часто пов'язане з військовою діяльністю.

У Києві міська електричка збила на смерть жінку 23 апреля 2024

У Києві міська електричка збила на смерть жінку: подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше