Читай українською: ТОП-5 новинок для вашої бібліотеки

12 марта 2016

Українська література не стоїть на місці – активно з'являються нові імена і твори на будь-який смак.Сайт Сегодня.ua спільно з видавництвом Старого Лева зробив підбірку ТОП-5 новинок, якими можна поповнити свою домашню бібліотеку.

Книга для дітей з недитячими проблемами – боротьба з онкологічною хворобою чи книга для дорослих – про відчуття та емоції, обовязково знайдуть свого читача.

vse_pochunaetsa_v_13_0_0

"Все починається в 13". Бердт Валентин

Герої повісті – підлітки, які опинилися влітку в селі, розраховуючи на страшенну нудьгу. Натомість вони потрапляють у справжні пригоди, не раз навіть містичні – з нічними походами на цвинтар, духами померлих, відьмами, екстрасенсами та паранормальними подіями, від яких уже не занудьгуєш, а навпаки – наковтаєшся страху.Книга про пригоди підлітків в селі, в школі і після навчання буде цікава всім, хто хоче згадати свої веселі шкільні роки, тільки з присмаком містики.

ostania_zinka_ostanij_cholovic_0

"Остання жінка, останній чоловік". Таран Людмила

Буденність та буттєвий вимір, іронія й романтизм, таємничо-містичне та впізнаване — все це поєдналося в цій книзі новел. Одвічна напруга й осяйні миті людських стосунків, екзистенційні переживання, знайомі чи не кожній людині, — провідна проблематика її прози.В книзі відверто розповідається про відчуття та емоції, тому книгу не рекомендують брати до рук тим, кому менше 17 років.

lubovne_zuttia_0

"Любовне життя". Луцишина Оксана

Дослідниця творчості Бруно Шульца та Вальтера Беньяміна, авторка кількох книг віршів та збірок малої прози Оксана Луцишина розповідає в своєму романі пронизливу історію про любов і вигнання.

Йора зустрічає Себастьяна – і саме з цієї зустрічі починається її інше, справжнє життя. Ключем до роману "Любовне життя" є, зокрема, колода карт Таро, але водночас це реалістична сюжетна "емігрантська" проза з виразно окресленою соціальною проблематикою. Ця іронічна і ніжна, інтелектуальна і романтична, майже невигадана і абсолютно фантастична історія з флером м’якого гумору і немилосердного сарказму гарантовано подарує вам радість, задоволення від читання і навіть трохи катарсису.

Книгу рекомендують читати всім, кому вже виповнилось 18 років.

"Мандрівки з Чарівним Атласом: Венеція". Гербіш Надійка

mandrivka_z_charivnum_atlasom_0

Одного вечора Лука й Терезка гортали в кабінеті свого дідуся-географа атлас, навіть не здогадуючись, що він – чарівний. Несподівано для самих себе діти опиняються у Венеції. Юні дослідники милуються гондолами та чудовою архітектурою міста, куштують місцеві страви та дізнаються про найцікавіші події в його історії завдяки їхньому новому знайомому – пану Валеріо. А головне – братові та сестрі під час цієї мандрівки вдається відкрити таємницю Чарівного Атласу.

Книга обов’язкова до прочитання тим, хто любить Венецію, легкі історії та красиву ілюстрацію, без якої тут не обходиться майже жодна сторінка.

Рекомендований вік 6-10 років.

 

.shapochka_i_kyt_zaraz

 

"Шапочка і кит". Бабкіна Катерина

У житті Шапочці багато чого наразі не можна – їсти всілякі ласощі, бігати, кататися на лонгборді і навіть гладити собак. А ще потрібно вчасно приймати таблетки, адже Шап – хлопчик, який після хіміотерапії втратив все волосся і він не хотів скидати блакитну в’язану шапку, досі бореться з лейкозом.

Однак хлопчик не впадає у відчай, а спілкується зі своїм новим другом –  блакитно-сірим китом, який невідь-звідки узявся в повітрі над містом.

Книжка "Шапочка і кит" Катерини Бабкіної присвячена дітям, які борються з онкологічними хворобами.Рекомендований вік 6-9 років.

www.segodnya.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

 

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блінкен назвав основного постачальника для ОПК РФ 19 апреля 2024

Зусилля Пекіна підживлюють найбільшу загрозу європейській безпеці з часів закінчення холодної війни, зазначив держсекретар США.

Київ атакують вітрянка та кашлюк: що спричинило інфекції і чи зупинять навчання у школах 19 апреля 2024

Головний санлікар запевняє, що епідемії немає, але погоджується, що кількість хворих чимала.

Лікарі назвали 5 корисних властивостей чаю з материнкою 19 апреля 2024

Виявляється чай із материнкою (орегано) багатий на сполуки, які захищають від хвороб, борються із запаленнями тощо.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше