Стало відомо, чому нову фаворитку Путіна побоюється весь російський шоубіз і яку таємницю вона тримає за сімома замками

7 октября 2024

Диктатор Володимир Путін майже завжди тримав своє особисте життя в таємниці, й коли в мережі обговорювали чергову коханку і фаворитку очільника терористичної країни, той відмовлявся щось коментувати. У свої 72 роки, які святкує сьогодні, Путін крутить роман із 40-річною Катериною Мізуліною, яка працює на посадах члена Громадської палати РФ та голови Ліги безпечного інтернету.

Тиран буквально зробив її своєю правою рукою і таким собі органом накладання цензури. Російські артисти бігають навколо неї навшпиньки, щоб не потрапити в поле зору і не отримати так звану догану за неугодні пісні, відео чи іншу творчість. OBOZ.UA розповість, що відомо про Катерину Мізуліну і яку таємницю вона приховує, щоб росіяни не закидали камінням.

Саме ця 40-річна жінка робить усе можливе, аби росіяни читали виключно матеріали з наративами, слухали пісні Шамана "Я русский" і дивилися "Слово пацана". Вона відповідає за цензуру в мережі, а свою надважливу для пропаганди роботу спрямовує на дітей, щоб вчити їх "патріотизму" змалечку і ненавидіти іноземні продукти. Для реалізації цієї цілі жінка створила проєкт "Безпечний інтернет" ще у 2019 році.

У її повноваження також входить накладання штрафів й інших санкцій на медіа і публікацій в соцмережах, що не виконують російське законодавство. Через це до Катерини бити поклони вже їздили скандальна Instasamka і Hofmannita, образи й творчість яких раніше були доволі провокаційними.

Російські артисти як вогню бояться потрапити в немилість Мазуліної, щоб часом не нарватися на судові справи й не понести відповідальність за порушення якогось закону. Зважаючи на минуле російського законодавства, а саме за часів СРСР, відправити за ґрати чи оштрафувати можна за будь-що і притягнути до відповідальності за дрібничку.

Свою кар'єру Мізуліна пов'язала з тим, щоб усі дотримувалися шалених законів, хоча сама їх "порушує". Нова "фаворитка" Путіна активно виступає за "сімейні цінності" (хоча пропагандистські закони не дозволяють підтримувати щось інше) і за заборону чайлдфрі-ідеології, тобто свідомого небажання мати дітей.

Одночасно з цим своїх дітей 40-річна путіністка не має, а чому так сталося – тримає в таємниці за сімома замками. На будь-які питання про нащадків відмовляється відповідати, та й ніхто не питає подібного, адже всі бояться опинитися за ґратами.

Так одне з росмедіа ризикнуло і поцікавилося, чому у Мізуліної немає своїх дітей. Далі відбувся такий діалог:

– Звідки у вас така інформація?

– Значить, є?

– Звідки у вас така інформація? Я особистого життя не обговорюю.

"Після цього до нашого кореспондента підійшли "люди в цивільному" і попросили показати документи, сфотографували паспорт. За словами очевидців, які стояли ближче до Мізуліної, від неї надійшов наказ "пробити по базі". Потім силовики поставили журналістці запитання, де вона навчалася, у якому виші, на якому факультеті, а також поцікавилися, як поживає один із її друзів", – повідомило росмедіа.

Зокрема, інсайдери розповідали, що жінка, власне, дотримується ідеології чайлдфрі, а щоб не псувати собі репутацію, нікому не каже про це. Про свої стосунки з диктатором Путіним вона теж не зізнаться.

"Як би вона на таке запитання відповіла? Визнавати стосунки з Володимиром Володимировичем їй ніхто не дозволяв. А заперечувати було б нерозумно. Адже стосунки з Путіним – це велика честь. І як Катруся заперечувала б їх? Катя просто не хоче, щоб хтось зруйнував її жіноче щастя", – заявив інсайдер росмедіа.

Також подейкують, що нову "коханку" Путіна охороняють члени так званої Федеральної служби охорони за наказом російського фюрера.

Раніше OBOZ.UA писав, який вигляд мають сини диктатора Путіна від "коханки" Аліни Кабаєвої і яку "незручну" правду приховують у Кремлі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Путін перестав літати в Сочі, бо боїться атак дронів України - росЗМІ 7 октября 2024

У 2024 році російський диктатор провів лише одну зустріч у Сочі - 6 березня з генеральним директором МАГАТЕ.

Меган Маркл у пекельно-червоному посвітила виразним декольте на івенті без чоловіка. Фото 7 октября 2024

Герцогиня Сассекська Меган Маркл 5 жовтня відвідала благодійний івент дитячої лікарні у Лос-Анджелесі. На захід вона прийшла без свого чоловіка принца Гаррі.

Леся Нікітюк показала в своїх обіймах голоторсого чоловіка з тату на всю спину. Фото 7 октября 2024

Телеведуча Леся Нікітюк продовжує "лоскотати" цікавість своїх шанувальників. Зірка знову показалася в обіймах загадкового чоловіка.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше