У Києві судитимуть ревнивця, який ледь не вбив дружину

16 января 2024

У Києві судитимуть ревнивця, який ножем вдарив жінку у живіт. Зловмисник зробив це, коли дізнався про те, що дружина має стосунки з іншим чоловіком.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обвинувачуваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

"Сімейна сварка між подружжям відбулась у вересні минулого року. Дізнавшись про те, що дружина має стосунки з іншим, чоловік ударив її ножем у живіт. 48-річну місцеву мешканку із проникаючим пораненням лікарі госпіталізували до медичного закладу, а 52-річного чоловіка поліцейські затримали", – розповіли в пресслужбі.

Слідство за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, у місті Кагарлик Київської області чоловік під час сварки вдарив ножем знайомого. Від отриманого поранення постраждалий помер на місці події.

Як повідомляв OBOZ.UA, в одному із сіл Білоцерківського району Київської області чоловік вдарив по голові двомісячну доньку через те, що вона плакала. Від отриманої травми немовля померло, а зловмисник намагався звинуватити у цьому лікарів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше