Даша Трегубова поставила крапку в скандалі навколо її зйомок у кліпі російського гурту "Ленінград": Шнуров здавався адекватним

2 мая 2024

Українська акторка Даша Трегубова вкотре прокоментувала скандал навкого своєї участі в зйомках кліпу для російського гурту "Ленінград" в 2020 році. Зірка зізналася, що в той час вважала це прийнятним, а лідера гурту Сергія Шнурова – "адекватним".

Зараз артистка б так не вчинила, адже усвідомила, наскільки важлива українська мова та культура. Таку думку вона висловила в інтервʼю LIGA Life.

Даша Трегубова нагадала, що зйомки кліпу відбулися на початку 2020 року в Києві з українською командою. Раніше вона переконувала, що в контексті того часу співпрацювати з російськими "антивоєнними" зірками було звичною справою, за яку майже не засуджували.

"У той момент, коли ми погодилися і коли ми знімалися, Шнур писав пасквілі (твір, що містить карикатурні спотворення, наклеп і злісні нападки – ред.) на "Единую Россию". Він здавався панком. Мені здавалося, що це – голос народу, який може когось переконати у своїй манері", – розповіла українка.

За її словами, в 2020 році "Ленінград" здавався непрокремлівським колективом, а його лідер – "абсолютно адекватною людиною". Проте зірка не заперечує, що тоді й не мала такого гострого відчуття русофобії, як тепер.

"Можливо, не вистачило ні русофобії, ні відчуття того, що люди можуть видавати себе за когось іншого. На той момент для мене це було прийнятним. Вам будь-який психолог скаже, що так десь і треба ставитись. Зараз це неприйнятно, і я роблю все для того, щоб та ситуація не повторилася", – поставила крапку актриса.

До слова, її партнер по зйомкам Тарас Цимбалюк про рішення знятися в кліпі росіян пошкодував майже одразу.

"Ми з татом на цю тему розмовляли. Через тиждень після зйомок кліпу ця розмова відбулася. І чесно, я одразу й пошкодував, бо я не останній хліб тоді доїдав і можна було відмовитися. Але я не відмовився, зараз шкодую", – розповідав актор.

Нагадаємо, у березні 2022 року Шнуров випустив кліп на пісню, в якій жорстко висміяв "еліти Росії", які залишають країну після 24 лютого, але водночас насміхався над пропагандою та цензурою.

Як писав OBOZ.UA, в кінці літа 2022 року Шнуров поїхав до так званої "ЛНР" з терористом і нині покійним лідером ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним. 10 вересня "Ленінград" виступив на концерті в Лужниках на честь 875-річчя російської столиці, але потапив у скандал.


Привітати місто з його днем народження Сергій Шнуров вирішив провокаційною піснею про повністю згорілу Москву та її мешканців, у тому числі й Володимира Путіна.

Після витівки на концерті з колективом вирішили "розібратися". Про це продюсер Йосип Пригожин неформально попросив у глави Чечні Рамзана Кадирова. Щоб уникнути покарання, Шнур втік до Європи, де його помітили в елітному готелі у Мілані.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Британія розробляє систему для протидії кільком дронам одночасно 17 мая 2024

Вартість постріл променю такої системи складає всього лиш 10 пенсів, що робить нову зброю "економічно більш ефективною".

Jerry Heil запідозрили в романі з учасником "Євробачення" від Швеції 17 мая 2024

У Мережі з'явилися пікантні кадри артистки з одним із учасників дуету Marcus & Martinus.

Як вибрати ідеальний сейф для дому або офісу 17 мая 2024

Прийнявши рішення купити сейф, важливо зважити на ряд важливих параметрів, щоб забезпечити оптимальний рівень безпеки та функціональності

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше