Алан Бадоєв прокоментував позицію Софії Ротару й припустив, чому вона мовчить

7 марта 2024

Після повномасштабного російського вторгнення чимало українців чекали на засудження дій агресора від легенди української естради Софії Ротару, проте так і не дочекалися. Співачка час від часу зʼявляється в мережі із лаконічними, а часом взагалі безслівними реакціями на теракти РФ в містах України, проте й досі її позицію радше можна охарактеризувати як мовчазну. Відомий український кліпмейкер і продюсер Алан Бадоєв, який багато працював із народною артисткою, припустив, чому так відбувається. Він чесно зізнався, що Ротару перестала бути його кумиром через свою позицію.

Бадоєв висловив думку, що співачка не змогла перейти в нову епоху, тож ментально досі залишається в минулому. Своїми думками на цей рахунок він поділився в інтервʼю Дмитру Гордону.

Кліпмейкер зауважив, що не засуджує Софію Михайлівну, проте її пісні, зокрема про Україну, перестали для нього нести той сенс, який несли колись.

"Не буде від неї вже жодних заяв, мабуть. Деякі кумири перестають бути кумирами. Не тому, що ти засуджуєш, хто я та яке маю право засуджувати Софію Михайлівну Ротару. Але орієнтуватись на її вчинки я теж собі не дозволю. І більше того, чи буду я із захопленням слухати її музику? Трохи магії та сили у ній втратилося. Тому що будь-який час, в якому ми живемо, він відтіняє все, що відбувається. Таким чином Софія Михайлівна залишилася у тій епосі. Вона не перейшла у нову епоху і вже не перейде", – прокоментував Бадоєв.

На думку продюсера, Ротару входить до числа тих людей, сутність яких наполовину складається із Росії. Бадоєв наголосив, що і сам багато років працював на російський ринок і з російськими артистами, проте після 24 лютого він кардинально змінився й почав працювати на перемогу України. Софія Михайлівна ж цього зробити не зуміла.

"Таких багато людей. У них 50% самої суті – це Росія. Тому ти або з коренем це вириваєш і кажеш "Я тут є, спирайтеся на мене, я робитиму все в цій війні для своєї країни". Або ти думаєш інакше", – додав кліпмейкер.

Як писав OBOZ.UA, на початку 2024 року, коли Росія вкотре атакувала цивільних українців своїми ракетами, Софія Ротару підтримала молитвою постраждалих.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Росія завербувала депутата парламенту Ірландії - ЗМІ 8 октября 2024

Російська агентура розвідки посилилась в Ірландії після повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО 8 октября 2024

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО. Подробиці і фото Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронці

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах 8 октября 2024

Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше