Джефф Безос купив один із найшвидших приватних літаків світу: там є 5 кімнат, душ і велика кухня

7 сентября 2024

Американський мільярдер Джефф Безос та його дружина журналістка Лорен Санчес потішили себе новою покупкою – літаком вартістю 80 мільйонів доларів (майже 3,3 мільярда гривень). Однак, коли ваші статки становлять 194,9 мільярда доларів, приватний джет – це крапля в морі.

Пара придбала літак на початку 2024 року, пише HELLO.  Модель Gulfstream G700 відома своїми вражаючими швидкісними можливостями – вона розганяється на понад тисячу кілометрів на годину, що на 92,5% ближче до швидкості звуку. 




Усередині літака є п'ять окремих житлових зон – основна спальня, а також їдальня з висококласною кухнею, ванні кімнати, вітальня зі шкіряними кріслами та зона для екіпажу. Літак вміщує 13 пасажирів, причому вісім з них можуть спати, а розкішні шкіряні сидіння перетворюються на ергономічні ліжка.


Джефф, один з найбагатших людей у світі, як повідомляється, також володіє двома попередніми моделями G700 – Gulfstream G650 і Pilatus PC-24. Представники колишнього боса Amazon наполягають на тому, що він використовує екологічно чисте авіаційне паливо для своїх подорожей і оплачує вуглецеві квоти, які фінансують проєкти, що зменшують забруднення парникових газів, і стверджують, що вони нівелюють викиди вуглецю, спричинені приватними поїздками.

Пара також має велику колекцію нерухомості по всьому світу, яка включає особняк у Флориді вартістю 68 мільйонів доларів, нью-йоркську квартиру з видом на Медісон-сквер-парк і ранчо в Техасі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як зірка "Піратів Карибського моря" Джонні Депп відповів хейтерам, показавши свої "гнилі зуби". Раніше його звинувачували у недостатній гігієні та байдужості до зовнішнього вигляду. Деталі – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У двох районах Курської області оголосили обов'язкову евакуацію 16 сентября 2024

Населені пунктів даних районів знаходяться у 15-кілометровій зоні, що прилягає до кордону з Україною.

Як впровадження ERP системи допомогло вижити нашому бізнесу. Досвід про який мало розповідають 16 сентября 2024

Реальний кейс з впровадження ERP системи для виробничої компанії в Україні. Дізнайтеся яке це допоможе і вашому бізнесу в розвитку.

Лілія Ребрик замилувала відео на честь молодшої донечки 16 сентября 2024

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик в Instagram показала миле відео з молодшою донечкою Аделіною, якій 15 вересня виповнилося пів року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше