Донька Кузьми Скрябіна згадала, як дізналась про смерть батька

3 февраля 2023

Рівно 8 років тому, 2 лютого 2015-го, Україну шокувала звістка про смерть 46-річного музиканта Андрія Кузьменка, більш відомого як Кузьма Скрябін. Він потрапив в аварію під Кривим Рогом, яка виявилася для нього фатальною. Того дня єдина дочка легендарного артиста Барбара готувалася до спільної подорожі з татом до Праги, проте цьому так і не судилося статися.

Сьогодні, у річницю смерті Кузьми, Барбара розповіла, яким для неї був ранок 2 лютого 2015 року. Болючими спогадами вона поділилася в інтерв'ю Олексію Суханову на YouTube.

"2 лютого ми з татом мали летіти до Праги. Він поспішав до мене до Києва. Я якраз приїхала додому, це було вранці. У нас двоповерховий будинок, я спускалася з другого поверху вниз. Якраз у той момент, коли я вже підійшла на кухню, набрали маму та повідомили про це", – згадала Барбара.

Ніхто не міг повірити у смерть глави сімейства та культового музиканта.

"У мами була істерика, паніка. Вона не розуміла, що відбувається. Я вибігла на вулицю і була в іншій реальності. Я не вірила, що це може бути правда... Я прийшла до себе в кімнату і почала розкладати одяг у шафі, щоб про це не думати. Я ідеально все розклала, щоб випасти з цієї реальності", – зізналася дочка Кузьми.

Після смерті тата Барбара, яка вступила до медичного, повністю поринула у навчання. Каже, що велика завантаженість в університеті її рятувала.

Зазначимо, мама музиканта Ольга Кузьменко переконана, що її сина вбили. Вона розповіла про розмову з військовослужбовцем підрозділу ЗСУ, який управляє дронами. Бійці, які спеціалізуються на управлінні безпілотниками, нібито зробили власне розслідування та визначили, що авто Кузьми Скрябіна вийшло з ладу не випадково.

Раніше OBOZREVATEL також писав, що музикант мав активну громадянську та політичну позицію – завжди говорив щиро та не підбирав слова. У річницю його смерті ми згадали найкращі висловлювання Кузьми про Україну, війну, український народ та життя.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

PROIT.UA: новий інтернет-ресурс для професіоналів та початківців IT-сфери 24 апреля 2024

Україна посідає 11 місце серед 50 найбільш розвинених країн в галузі IT, а в країні успішно працює понад 4 тисячі IT компаній. Наші програмісти користуються високим рейтингом у закордонних компаніях

Дочка Кетрін Зети-Джонс відсвяткувала день народження у маминій сукні 25-річної давнини. Фото 24 апреля 2024

Донька британської актриси Кетрін Зети-Джонс Керіс ніколи не матиме проблем з гардеробом. Адже у розпорядженні дівчини не лише власний одяг, але й зіркової матусі.

56-річна Селін Діон з'явилася на обкладинці глянцю та розказала, як опирається невиліковній хворобі 24 апреля 2024

Канадська співачка Селін Діон стала героїнею травневого номеру французького Vogue.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше