Інна Мірошниченко показалася у лікарні з прийомним сином та згадала, як вперше почула про всі його діагнози

30 сентября 2024

Фото з Instagram Інни Мірошниченко

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, блогерка та адвокатка Інна Мірошниченко у своєму Instagram розчулила мережу післяопераційним відео з прийомним 3-річним сином Марселем та розповіла, як вони з чоловіком вперше почули про діагнози дитини.

"Друга операція позаду. Зі спогадів: 09.06.2023 року. Приймальня ребцентру (дитбудинку), де ми маємо познайомитися з майбутнім сином. Лікар зачитує медичну історію. Вже хвилин 30. Страшні слова, значення яких нам не відомо. Інтернету немає, зв'язку немає. Погуглити не виходить", - пригадала Інна.

Вона додала, що після консультації лікаря у дитбудинку, вони не розуміли значень багатьох медичних термінів, тому зовсім не злякалися, а єдиним питання тоді було, коли вони зможуть побачити Марселя.

"Потім ми вже погуглили. Потім нам стало страшно. "Якщо він живий після всього, через що пройшов, то він впорається! У нього неймовірна жага до життя", - каже Тімур. Жага до життя - назва однієї з найулюбленіших книжок. Він правий, ми впораємося. Ну і що, що інші не наважились?" - написала дружина шоумена.

Марсель днями переніс ще одну операцію

Інна наголосила, що це вже друга операція Марселя, яку вони проходять разом.

"Вона виявилася не зовсім успішною. Але з нами був кращий лікар в країні з цього напрямку. Тому впевнені, що вийшло якнайкраще", - сказала Мірошниченко.

Інна показала щемливі кадри з палати хлопчика

Блогерка зазначила, що вони з чоловіком хочуть надихнути людей, які бояться йти на всиновлення через діагнози та ризики.

"Тіло, яке не має тепла і обіймів, не здатне протистояти викликам. Але справжні дива стаються там, де ви дозволяєте любові взяти все в свої руки. Відрізнятися від норми нормально. Ненормально не пускати в серце справжні почуття", - підсумувала вона.

Подружжя закликало людей не лякатися всиновлення через діагнози

Скріншот з Instagram Інни Мірошниченко

Як відомо, у Тімура та Інни Мірошниченко є ще одна прийомна дитина: 8-річна Ангеліна. Також подружжя виховує двох рідних дітей: 6-річну Мію та 4-річного Марка.

Нагадаємо, І Тімур, і Інна відверто розповідають підписникам про складнощі адаптації прийомних дітей у їхній родині та про труднощі, з якими вони зіштовхуються.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі 30 сентября 2024

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі. Фото До вівтаря наречену вів не батько, а старший брат

Світоліна на милицях попозувала посеред Києва та поділилася думками про його безбар'єрність 30 сентября 2024

30-річна тенісистка Еліна Світоліна, яка нещодавно перенесла операцію на нозі, показалася на милицях посеред Києва та поділилася думками про безбар'єрність в українській столиці.

Студент-медик з Гарварду протягом місяця з'їв 720 яєць і отримав неймовірні результати 30 сентября 2024

Нещодавно студент-медик завершив свій незвичайний експеримент і поділився отриманими результатами.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше