Дружина Тищенка в костюмі українського бренду показала свій перший Нью-Йорк

23 сентября 2022

Дружина депутата Миколи Тищенка, Алла вперше прилетіла до Нью-Йорка. Судячи зі сторіс в Instagram, метою візиту є дуже важлива місія.

А поки Алла встигла попозувати на вулиці у своєму улюбленому костюмі-трійці від українського бренду. 

"Мій перший Нью-Йорк. Звичайно, я планувала побачити його трохи за інших обставин, але я вдячна долі, що маю змогу бути тут і зараз, в оточенні неймовірних людей. Цей тиждень дуже важливий і насичений для нашої країни. В Штатах величезна підтримка України", - написала жінка депутата. 

Алла вперше побачила Нью-Йорк 
Власниця салону краси вигуляла костюм, який же показувала раніше. Свій монолук Алла доповнила окулярами від Celine, які коштують приблизно $400 (близько 15 тисяч гривень) 

Алла обрала кеди, певно, збираючись погуляти містом 

Нагадаємо, ще на початку серпня Алла прийняла рішення залишитися в Києві, а вже у вересні відвела сина до української школи. 

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як створити для свого бізнесу переконливу рекламу? 16 апреля 2024

Є спосіб створити таку рекламу, яка практично беззастережно переконає потенційного покупця у перевагах саме вашого товару і цей спосіб передбачає використання сток відео

Як максимально використовувати потенціал Mitsubishi Outlander IV? 15 апреля 2024

Mitsubishi Outlander 4 — сучасний і популярний кросовер, який почав випускатися у 2021 році. Це комфортний та динамічний автомобіль, ідеальний варіант для сімейних людей, які бажають отримати безпечний і практичний автомобіль

Як зменшити споживання солі: поради нутріціологині 14 апреля 2024

Підвищене споживання солі стає проблемою для багатьох, але експертка у галузі дієтології пропонує низку корисних порад, які допоможуть зменшити її споживання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Байло Н.В 5.0
Байло Н.В

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше