Дантес представив свій новий відеокліп, на пісню з лаконічною, але промовистою назвою "Дура"

30 мая 2024

Співак Володимир Дантес 29-го травня представив свій новий відеокліп, на пісню з лаконічною, але промовистою назвою "Дура". Будучи закликом не залишатися у жорстоких та токсичних стосунках, вона адресована не лише дівчатам, а і хлопцям.

"Дура" - це про стосунки, романтика яких давно змінилась на абʼюз та грубе ставлення одне до одного. Це історія про те, що часто "перші дзвіночки" майбутнього насилля та об'єктивізації не сприймаються серйозно і романтизуються, як прояви палкого кохання, втім, це найбільша помилка, яку тільки можна зробити", - застерігають глядача у описі до відео.

Дантес закликає не бути дурепами і дурнями та не терпіти аб'юзу стосовно себе

Фото пресслужби

Чоловіків та жінок закликають не терпіти, бо в коханні нема місця для болю та насилля, а бути щасливими. Адже якщо вам бодай раз здалося, що в цих стосунках погано, отже, точно не здалося.

"Набридло усвідомлювати, як в суспільстві люди досі нормалізують жахливе ставлення партнерів одне до одного, називаючи це пристрастю або ж особливостями характеру. Стереотип про те, що потрібно потерпіти, полюбити та прийняти людину такою, як вона є, і врешті-решт віддати себе на знищення партнеру через щирі почуття - має померти, - наголосив Дантес.

Локацією для зйомки "Дури" став старий басейн

Скрін із кліпу

"Кохання - це ніколи про насилля і завжди про повагу та відданість. Моя пісня "Дура" є завуальованим проханням до всіх припинити ідеалізувати стосунки, в яких вам погано, і виходити з них задля власного щастя, що б партнер про це вам не казав”, - додав артист.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Напередодні виходу відео, у своєму Instagram артист закликав підписників ділитися власними історіями про аб'юз та інший неприємний досвід.

"Ви зможе допомогти іншим, можливо і вам стане легше. Хлопці, ви теж не стійте осторонь. Так само і до вас проявляється харасмент, віктімблеймінг, об'єктивізація і т.д", - написав Вова.

Нагадаємо, Дантес, який раніше був одружений зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз перебуває у стосунках із дизайнеркою Дашею Кацуріною. На своєму найромантичнішому побаченні пара вчилася спиняти кровотечу, а завдяки консультаціям із сексологом тепер правильно запрошує одне одного до любощів.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что важно знать про карты Таро Оракул 19 октября 2024

Карты Оракул – достойный аналог классического Таро. Каждая карта содержит изображение с определенным символом. Большое количество колод Оракула разной тематики появилось во времена эпохи Возрождения

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше