Економічний колапс на Луганщині: 600 тисяч людей можуть зустріти Різдво в холоді і темряві

25 ноября 2016

У Луганській області понад півмільйона людей можуть залишитися без електрики і опалення взимку.

Про це заявив перший заступник керівника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг.

"Існує ймовірність, що 600 тисяч людей у Луганській області, по обидва боки лінії зіткнення, зустрічатимуть свята без електрики чи опалення. Через економічний колапс люди зіткнуться із загрозою зустріти Різдво в холоді і темряві", - повідомив він.

За словами представника СММ ОБСЄ, причиною цього є те, що електрика та опалення людей "залежать від когось, хто сплачує рахунки за електрику, яка використовується водонасосними станціями". Зокрема, останні два місяці рахунки сплачувалися Міжнародним комітетом Червоного Хреста.

"Якщо не буде негайного втручання компетентних органів, постачання води для генерування електрики, яка подає електрику до їхніх домівок, і яка необхідна для системи опалення, що підтримує температуру в їхніх домівках, просто припиниться", - запевнив Хуг.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що понад півмільйона жителів Луганської області можуть залишитися без води. Представники ОРДЛО протягом двох місяців блокують підписання документів щодо постачання води жителям окупованих територій Луганської області. Україна приймає всі можливі заходи для недопущення розвитку ситуації за таким сценарієм.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Андре Тан різко звернувся до українців, що купують одяг закордонних брендів: якого біса ми спонсоруємо чужу економіку? 25 апреля 2024

Андре Тан різко звернувся до українців, що купують одяг закордонних брендів: якого біса ми спонсоруємо чужу економіку? На прикладі країн Європи він пояснив, чому це важливо

Кеті Холмс із 18-річною дочкою від Тома Круза вигуляли стильні денім-луки у Нью-Йорку. Фото 25 апреля 2024

Американська актриса Кеті Холмс показалася на вулицях Нью-Йорка разом із донькою Сурі, якій нещодавно виповнилося 18 років.

"Міс Україна" Софія Шамія одягнула хіджаб і показала фото з татом-воїном ЗСУ 25 апреля 2024

"Міс Україна" Софія Шамія одягнула хіджаб і показала фото з татом-воїном ЗСУ У блог потрапили кадри з іншими членами родини

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше