Флориду накрив сильний ураган

30 сентября 2022

На узбережжя Мексиканської затоки Флориди в середу, 28 вересня, налетів ураган Ієн - один із найпотужніших у США за останні роки. Про це повідомило агентство Reuters.

Шторм 4 категорії супроводжувався стійким вітром до 241 км/год та викликав затоплення піщаних пляжів та прибережних міст. Вода змітала автомобілі та досягала дахів будинків.

За прогнозами, у деяких частинах центральної Флориди випаде до 76 см опадів і можуть виникнути великі повені. За даними комунальних служб, наприкінці дня середи майже два мільйони будинків та підприємств по всьому штату залишилися без електрики.

Прикордонники США заявили, що через ураган біля узбережжя Флориди затонув човен із кубинськими мігрантами, 20 людей зникли безвісти.

"Це шторм, про який ми говоритимемо довгі роки, історична подія", - заявив директор Національної метеорологічної служби США Кен Грем.

Ураган Ієн повільно просувався вглиб суші і з настанням темряви послабшав до 2 категорії з максимальною швидкістю вітру 170 км/год.

Він втрачатиме силу у міру перетину півострова Флорида, і, як очікується, досягне Атлантичного узбережжя вдень 29 вересня.

Нагадаємо, на Кубі ураган Ієн викликав масштабні руйнування та колапс електроенергетичної системи. Близько 11 мільйонів жителів острова залишилися без світла. Відомо про двох загиблих.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше