Фронтвумен ONUKA натякнула на завершення карʼєри після війни

22 марта 2023

Фронтвумен електро-фольк гурту ONUKA Наталія Жижченко чесно зізналася, що не бачить майбутнього на великій сцені. Після перемоги України в війні з Росією артистка планує присвятити себе відновленню рідної Чернігівської області та різним етнічним проєктам.

Можливо, зірка іноді співатиме, але ці виступи матимуть вузький напрямок. Про це вона розповіла в інтервʼю ЖВЛ (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Поки повномасштабна війна з російськими окупантами триває, співачка використовує свій талант та популярність задля благодійних зборів коштів, однак після перемоги України своє майбутнє вона бачить в іншій сфері діяльності.

Зокрема, в створення етнографічного музею на базі сімейної садиби, де дідусь зірки Олександр Шльончик створював музичні інструменти. Реставряцією будинку виконавиця з чоловіком займалася ще до 2022 року. Подивитися на нього – можна за посиланням.

"Думаю, навряд воно (майбутнє – ред.) буде на сцені. Можливо, це будуть точкові проєкти, вузькоаудиторні, менш популярні музично. Але я бачу своє майбутнє, свою діяльність у відродженні України, зокрема Чернігова, зокрема майстерні, зокрема цього етнографічного простору", – поділилася Ната Жижченко.

Найближчим часом артистка планує відвідати Закарпаття, вивчити місцеві музичні мотиви, помедитувати та продовжувати волонтерську діяльність. Саме допомога звичайним українцям та військовим зараз надихає вокалістку.

Як писав OBOZREVATEL раніше, після початку повномасштабного вторгнення Росії тисячі українців залишилися без даху над головою. Житло багатьох знаменитостей у Київській області також пошкоджено, а деякі будинки знищені. Про нерухомість зірок, яку бомбили окупанти, – читайте у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чому образ принцеси Діани на Met Gala в 1996 році світ не забуде ніколи 7 мая 2024

Такий вигляд має помста: чому образ принцеси Діани на Met Gala в 1996 році світ не забуде ніколи Королівська особа справила справжній фурор

Дружина Тігіпка поділилася плюсами вагітності. Фото 7 мая 2024

39-річна дружина 64-річного банкіра Сергія Тігіпка, Алла Зіневич, яка має народити йому 4-ту спільну дитину, поділилася позитивними моментами своєї вагітності.

Фахівці відповіли, чи знижують банани артеріальний тиск і скільки їх можна їсти на день 7 мая 2024

Банани містять калій, який допомагає налагодити належну роботу серцево-судинної системи.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше