Гарік Корогодський зізнався, про що єдиний раз у житті розмовляв із Зеленським і хто стояв за "зручним і слухняним" Януковичем

15 мая 2024

Український бізнесмен, блогер і меценат Гарік Корогодський розповів, що одного разу особисто зустрічався із президентом України Володимиром Зеленським. Це відбулося в 2018 році, коли він ще не вступив на посаду. Крім цього, мільйонер висловився про колишнього лідера країни Віктора Януковича, якого назвав "вивіскою" та "папірцем".

За його словами, за експрезидентом-втікачем стояли "сильні менеджери". Таку думку Гарік Корогодський висловив у інтервʼю Славі Дьоміну.

"Я з Зеленським говорив один раз в житті, коли він йшов на вибори. До того, у 2018 році, ми зустрілися. Щось ми обговорювали про майбутні вибори. Все. Більше з ним не спілкувався. Я б побажав йому сил та наснаги", – сказав бізнесмен.

Гарік Корогодський вважає, що президенту України потрібно багато сил, щоб протистояти зовнішньому ворогу та представляти воюючу країну на міжнародній арені.

Проте такі ж теплі слова на адресу Віктора Януковича українець не може сказати. Як він пригадав, за часів президентства втікача в підприємця намагалися відібрати бізнес.

"Янукович не був президентом. Янукович був вивіскою. За ним стояла дуже сильна команда менеджерів. Те, що вони робили, як вони використовували цю силу, це інше питання. Як у мене забирали бізнес – теж інше питання. Янукович був просто папірцем", – сказав бізнесмен.

Відповідаючи, чому саме Янукович став кандидатом у президенти цих "менеджерів", Гарік Корогодський пояснив: "Він був слухняний і зручний".

Більше деталей про президентство втікача та свої особисті рахунки з ним мільйонер вирішив не розповідати.

Раніше OBOZ.UA писав, що Маша Єфросиніна поділилася враженнями про президента і першу леді, з якими не раз спілкувалася особисто.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мілла Йовович після раптового зникнення показала, чим займалася все літо та як виросли її діти 19 сентября 2024

Мілла Йовович після раптового зникнення показала, чим займалася все літо та як виросли її діти. Фото Вона провела багато часу з родиною

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи 19 сентября 2024

Намагався вбити власника овочевої бази: у Києві суд виніс вирок фігуранту резонансної справи. Фото Наступні 11 років зловмисник проведе за ґратами

Лікування синуситу — чи можна обійтися без антибіотиків 19 сентября 2024

Синусит — це запалення слизової оболонки приносових пазух, яке може бути спричинене вірусами, бактеріями або грибковою інфекцією. Це захворювання вважається досить поширеним, особливо в холодний період року

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше