Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва під виглядом масажних салонів

26 апреля 2024

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

"Встановлено, що організували незаконний бізнес 45-річна громадянка рф, яка мешкає у столиці та її 38-річний знайомий.  Спільники орендували квартири у Шевченківському районі, де під виглядом роботи масажних салонів налагодили діяльність двох борделів. До незаконного бізнесу вони залучили ще чоловіка та жінку, які підшукували "працівниць" для роботи в салонах, а також займались пошуком клієнтів через створений організаторами злочинної групи Telegram-канал", – уточнили в пресслужбі.


Організатори "бізнесу" керували фінансовими потоками, розподіляли кошти та проводили "кастинг"  по відбору працівниць для "роботи" в салонах. Загалом для надання "послуг" вони залучили вісім жінок. Зловмисників затримали та вилучили у них гроші, банківські картки, ґаджети та "чорнові" записи.

За фактами сутенерства та створення або утримання місць розпусти відкрито кримінальні провадження, а затриманим повідомили про підорзу.



Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці викрили "масажний салон", де клієнтам надавали послуги сексуального характеру. Організатором "бізнесу" виявився 31-річний місцевий мешканець, який залучив до схеми ще двох знайомих.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кіану Рівз у кежуалі з коханою в небесно-блакитному засвітилися в музеї у Лос-Анджелесі. Фото 6 мая 2024

59-річний канадський актор Кіану Рівз зі своєю дівчиною, 51-річною американською художницею Александрою Грант відвідав мистецький івент Hammer Museum у Лос-Анджелесі.

Глушіння GPS у Балтійському регіоні: у Фінляндії назвали нову причину 6 мая 2024

Проблеми із сигналом спричинені військовими РФ, але це, ймовірно, не гібридна атака, а побічний ефект самозахисту Росії.

У США зафіксована епідемія кору 6 мая 2024

У США епідемія кору

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше