Гурт "Антитіла" ледве не потрапив у ДТП в Парижі через недоброзичливців

26 апреля 2023

Відомий український гурт "Антитіла" ледь не потрапив у ДТП після свого виступу в Парижі. Музиканти поверталися додому своїм автобусом для турів, як раптом у транспортного засобу відлетіло колесо. Тільки завдяки майстерності водія, як розповіли зірки, їх бус не перекинувся і навіть досить вдало зупинився. У протилежному випадку наслідки могли бути трагічними.

Як з'ясували пізніше артисти, хтось посприяв тому, аби гурт потрапив у аварію. Подробицями представники колективу поділилися на своїй офіційній сторінці в Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Коли тобі під час виступу в Парижі викрутили гайки на колесі турового авто. Коли на швидкісному європейському автобані розгойданим колесом повністю зрізало болти, і колесо, відпавши, зависло на тормозному диску, нарізаючи металеву стружку. Тільки завдяки майстерності водія мікроавтобус з командою в цей момент не перевернувся, і навіть вдало зупинився до подій, які б мали важкі наслідки. В ці моменти ти розумієш, що пильність під час війни не можна послаблювати ніколи, бо ворог може бути всюди", – поділилися музиканти.

Довелося викликати дорожні служби, а далі – ремонт та оцінка ушкоджень. Фахівці виявили подряпини при спробі викрутити свіжопофарбовані диски та гайки на колесах.

Артисти не виключають, що в цьому можуть бути замішані сусіди-росіяни з готелю, де вони зупинилися в Парижі.

"Не знаємо кому "дякувати" – сусідам-москалям у готелі, які можливо прийшли тихенько послухати наш концерт, чи просто небайдужим "шанувальниками" нашої діяльності та творчості в Парижі, але головне, що все нормально! Все переживемо!" – резюмували знаменитості.

Раніше OBOZREVATEL писав, що відомий український актор Остап Ступка влаштував аварію у Голосіївському районі Києва. Слідчі встановили, що артист у стані алкогольного сп'яніння виїхав на зустрічну смугу та в'їхав у припарковане авто, де за кермом сидів 38-річний водій. Потерпілого терміново госпіталізували із серйозними травмами.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Євгена Коноплянки у їхній день народження показала сімейні розваги на конях. Фото 30 сентября 2024

29 вересня український футболіст Євген Коноплянка та його дружина, майстер спорту з бадбінтону Вікторія святкують день народження. Кохана футболіста привітала їх зі святом спільними фото.

Вздуття, акне, втома і не тільки: лікарі назвали десять ознак, що ви вживаєте надто багато сиру 30 сентября 2024

Сир може бути частиною будь-якої здорової дієти, кажуть лікарі, адже в ньому міститься багато поживних речовин, в тому числі білок та кальцій. Однак, надто велика кількість цього продукту може й зашкодити.

Союзники України не мають на меті перемогти Росію - німецька опозиція 30 сентября 2024

Глава німецької опозиції закликав зробити все, щоб Росія вважала продовження війни із застосуванням військової сили безнадійним.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше