Стало відомо, як ексдружина Аффлека відреагувала на чутки про його розлучення з Лопес

23 мая 2024

Поки фанати голлівудського режисера Бена Аффлека та американської співачки Дженніфер Лопес відходять від шокуючих чуток про їхнє ймовірне розлучення, не всі в оточенні пари готові опускати руки.

Принаймні, щонайменше одна людина з близького до подружжя кола намагається допомогти їм налагодити стосунки, пише US Weekly. І це, як не дивно, колишня дружина актора Дженніфер Гарнер. Зі слів джерела, вона підтримує Бенніфер.

"Джен заохочує Бена працювати над шлюбом із Лопес. Вона повністю підтримує їхні стосунки та хоче лише, аби він був щасливим", – сказав інсайдер.

Ексдружинна Аффлека вболіває за Беніффер

фото GETTY IMAGES

Він також додав, що Гарнер розуміє, якому навантаженню піддаються відносини, коли на них тисне слава та прискіплива увага суспільства, як це, власне, і відбувається зараз у Аффлека й Лопес.

Як відомо, чутки про негаразди у шлюбі актора та співачки з’явилися після 7-тижневої перерви спільних появ на публіці.

Згодом навіть близькі до пари джерела почали стверджувати, що Аффлек з’їхав з їхього будинку, а сама Джей Ло неодноразово підігрівала чутки про розлучення діями в соцмережах.

Невже пара таки розійдеться після 2 років шлюбу?

фото GETTY IMAGES

Нещодавно з’явилася інформація буцімто Аффлек взагалі шкодує про шлюб з артисткою. І що цього разу їхні відносини розпалися не з його провини.

Нагадаємо, Бен і Дженніфер зустрічалися на початку 2000-х. Тоді зірки навіть були заручені, проте так і не дійшли до вівтаря.

Цього ж разу Аффлек та Лопес офіційно побралися у Лас-Вегасі, бо артистка нібито хотіла якнайшвидше окільцювати чоловіка.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

Франція та Канада посилять захист України від кібератак з боку РФ 28 сентября 2024

У декларації йдеться, що Збройні Сили обох країни "продовжуватимуть поглиблювати стратегічну співпрацю у сфері кіберзахисту на підтримку України через Талліннський механізм".

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше