Учасниця 12-го сезону телешоу "Холостяк" акторка і блогерка Вікторія Варлей розказала про годування дитини з імплантами та показала себе вагітну в ліфчику

16 января 2024

Учасниця 12-го сезону телешоу "Холостяк", акторка і блогерка Вікторія Варлей, яка 1-го січня вперше стала мамою, поспілкувалася про грудне вигодовування.

39-річна Віка, яка свого часу зробила мамопластику, розповіла, чи можна годувати дитину, маючи імпланти.

"Від дівчат в дірект були питання стосовно грудного вигодовування і імплантів грудей, чи можливо взагалі годувати груддю при наявності імплантів?

Відповідаю. Наявність імплантів ніяк не впливає на період лактації, справа в тому, що всі імпланти встановлюються під залозою, тим самим нема ніяких перешкод для вироблення грудного молока", - пояснила Вікторія.

За час вагітності Віка набрала 21 кг, однак до 7-го місяця займалася спортом

фото з instagram


"Після ГВ (грудного вигодовування - ред.) сам імплант не змінюється, але треба розуміти, що оскільки шкіра може розтягнутись, то можливі зміни контуру і розміру грудей.

Особисто я ще до вагітності хотіла переробити груди, і замінити на менший імплант приблизно на 250-300 ml (зараз в мене стоїть Motiva 375 ml), для конституції мого тіла 375 ml завеликий, це впливає на спину, дає додаткове навантаження і естетично мені більш подобаються груди невеликого розміру, але це моя особиста думка, тому як тільки я закінчу ГВ, відразу займусь цим питанням", - зазначила новоспечена мама.

Варлей народила доньку від чоловіка-росіянина, який на 10 років старший за неї

Судячи з таких зйомок видно, що, схоже, акторка подобалась собі впродовж всієї вагітності

Нагадаємо, нещодавно Варлей оголосила ім'я доньки і розказала, як народжувала в присутності чоловіка.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше