Кремль назвав фейком те, що Кім Чен Ин запропонував РФ 100 тисяч військових

13 августа 2022

Повідомлення про те, що північнокорейський диктатор Кім Чен Ин "запропонував Кремлю відправити до 100 тисяч військових на війну проти України" є фейковими. Про це заявив заступник директора відділу преси у МЗС РФ Іван Нечаєв.

У посольстві РФ у КНДР також заперечують цю інформацію.

"Ці повідомлення від початку і до кінця є фейком. Подібні переговори не ведуться, і відправлення північнокорейських добровольців... не планується", - запевнили у дипломатичній службі.

Також вона заявила, що нібито "для успішного виконання завдань "спеціальної військової операції" (так у РФ називають війну проти українського народу - ред.) цілком достатньо" і російської армії з колабораціоністами на тимчасово окупованій території України.

Нагадаємо, у західних ЗМІ з'явилася інформація, що Північна Корея нібито готова скерувати 100 тисяч своїх солдатів для підтримки російської армії у війні з Україною.

Крім того, КНДР на офіційному рівні визнала "незалежність" квазіреспублік ОРДО та ОРЛО.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві викрили лікаря, який підозрюється у допомозі ухилянтам 7 мая 2024

Вартість "послуги" становила до $8 тис.: у Києві викрили лікаря, який підозрюється у допомозі ухилянтам Зловмиснику та його спільникам загрожують тривалі терміни ув’язнення

Кейт Бекінсейл обурилася через закиди щодо пластики і показала себе 20 років тому 7 мая 2024

Британська акторка Кейт Бекінсейл із обуренням відреагувала на закиди щодо пластичних операцій, які вона буцімто зробила.

Княгиня Монако Шарлін відвідала благодійні велоперегони в стильному пончо за $5,5 тисячі 7 мая 2024

Княгиня Монако Шарлін здійснила черговий стильний вихід на публіку. 5-го травня дружина князя Альбера ІІ відвідала благодійні велоперегони.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше