Від Amnesty International йдуть донори - ЗМІ

13 августа 2022

Фінське відділення правозахисної організації Amnesty International втратило близько 400 донорів після публікації доповіді з критикою військових цілей в українських населених пунктах. Про це повідомляє MTV Uutiset.
 
Як заявив виконавчий директор Amnesty Finland Франк Йоханссон, кількість людей, які припинили пожертвування для організації, цього тижня зросла.
 
"Остаточні цифри можуть бути відомі лише на початку вересня, коли будуть отримані всі пожертвування за серпень", - сказав Йоханссон, але додав, що після публікації скандального звіту з'явилися нові донори.
 

Повідомляється, що лише у Фінляндії в організації близько 40 тисяч донорів, тобто кількість людей, які припинили пожертвування, становить близько 1% від загальної кількості донорів організації, а близько 30 тисяч є постійними щомісячними донорами Amnesty International.
 
Нагадаємо, 4 серпня правозахисна організація Amnesty International опублікувала звіт, в якому звинуватила Збройні сили України у створенні баз поблизу шкіл та лікарень.
 
Після реакції громадськості на опублікований звіт Amnesty International вибачилася, але не спростувала свої висновки.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників 18 мая 2024

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до дев'яти років позбавлення волі

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

Дружина Сенцова розказала про стереотипи, з якими зіткнулася, та замилувала фото чоловіка з сином 18 мая 2024

Очільниця Amnesty International Ukraine, юристка Вероніка Вельч, чий чоловік, режисер Олег Сенцов боронить Україну на фронті, розповіла про головні стереотипи, з якими їй як дружині військового довелося зіткнутися.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше