Катерина Кухар прокоментувала чутки про роман зі стилістом

14 сентября 2024

Українська балерина Катерина Кухар вперше прокоментувала чутки про новий роман. Нещодавно, Народна артистка України опублікувала відео, на якому, ймовірно, засвітила свого нового хлопця.

Чимало з користувачів вважали, ніби серце танцюристки завоював 36-річний український стиліст Олександр Левинський. Однак, попри спільні фото та відео, Кухар закликала уважніше придивитися до чоловіка на свіжому ролику. Адже, виявляється, це зовсім не Левинський,а "інша людина". Про це вона розповіла в Instagram-stories.

"Звісно, всі хочуть від мене коментар. Але ж подивіться, будь ласка, на відео – це два різних чоловіки. Це, по-перше. А по-друге, це зовсім не той, про кого пише преса", – натякнула балерина. Чи той незнайомець, з яким Кухар провела літо, її новий коханець – зірка говорити не стала.

Нагадаємо, цього тижня балерина підігріла чутки про розлучення зі своїм чоловіком Олександром Стояновим. Вона опублікувала відео, де можна побачити загадкового красеня. "Після всіх подій цього тижня виникає бажання зануритися у приємні спогади про літо. Адже це було як маленьке життя – з перемогами й розчаруваннями, роботою й відпочинком, закоханістю, дітьми, друзями, прогулянками улюбленим містом і купою нових знайомств! У наш складний час усі ці речі цінуєш утричі більше", – написала вона на своїй Instagram-сторінці.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Юрій Ткач прокоментував чутки про розлучення своєї куми Катерини Кухар з Олександром Стояновим, який просуває "русскій мір" у Європі. Сама ж балерина заявила, що вони з чоловіком "йдуть різними шляхами". Деталі – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ведуча Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд вона зараз має 18 сентября 2024

Аліна Доротюк показала себе з 10-м розміром грудей і розповіла, чому зменшила їх: який вигляд зараз має ведуча За 11 років після операції журналістка ні разу не пошкодувала про своє рішення

Где заказать металлопластиковые окна в Запорожье? 18 сентября 2024

Алиас-Запорожье предлагает клиентам оптимальные цены на брендовые металлопластиковые окна. Заметим, что компания выполняет все виды остекления, в том числе изготовление и монтаж нестандартных конструкций

У Китаї створили найємніший у світі акумулятор у стандартному 6-метровому контейнері - 8 МВт·год 18 сентября 2024

У Китаї створили найємніший у світі акумулятор у стандартному 6-метровому контейнері - 8 МВт·год

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше