Катя Осадча звернулася до українців, які під час війни хизуються відпочинком за кордоном

28 ноября 2022

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча різко звернулася до співвітчизників, які на час повномасштабної війни поїхали за кордон і поводяться там так, ніби вони на відпочинку. Зірка вважає недоречним, що деякі українці хизуються своїм "курортом" у соцмережах, доки їхні співгромадяни сидять без світла, тепла та води.

Звернення до українців Осадча розмістила у своїх InstaStories. Телеведуча закликала співвітчизників за кордоном не забувати про те, що в їхній країні триває жорстока та руйнівна війна.

"Нікого не буду відзначати і ганьбити. Але майте клепку, якщо ви в теплі, зі світлом за кордоном, не варто кричати, як вам класно!", – висловилася Осадча.

Крім того, зачепило ведучу і те, що деякі українці проігнорували четверту суботу листопада – День пам'яті жертв Голодомору. Вона не розуміє, як у такий день можна виставляти фотографії переповнених від солодощів тарілок.

"Всі мають право на своє життя, але ми зараз усі українці і маємо підтримувати один одного, а не дратувати. Ну і тарілки з тістечками у День пам'яті жертв Голодомору – окремий вид цинізму", – наголосила знаменитість.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Осадча відреагувала на викрадення російськими окупантами єнота із зоопарку у звільненому Херсоні. За ганебний вчинок зірка назвала викрадачів "позорниками".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На телебаченні КНДР ведучому заблюрили джинси 28 марта 2024

Північнокорейське телебачення піддало цензурі сині джинси під час трансляції британського садівничого шоу.

Що краще – таблетки чи капсули: в чому різниця, як діють 28 марта 2024

Часто в аптеках можна зустріти один засіб, наприклад, ібупрофен, у різних формах: капсулах і таблетках. Водночас капсули зазвичай дорожчі. В чому різниця та що ефективніше?

На "Дію" чекає велике оновлення: які функції з'являться 28 марта 2024

На "Дію" чекає велике оновлення: які функції з'являться

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Харьков Прибор 5.0
Харьков Прибор

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше