Кеті Перрі епатувала у короткій сукні з майже 100-метровим шлейфом

28 июня 2024

Американська співачка Кеті Перрі епатувала на модному заході Vogue World у Парижі в сукні з секретом. Щоб розгадати його, потрібно прочитати напис на 100-метровому шлейфі артистки, який вона протягнула за собою.

Виконавиця вийшла до папараці в червоній мінісукні на одне плече від Balenciaga, але дизайнери дещо допрацювали модель зірки. OBOZ.UA вирішив її показати.

Сукня, яку представили на показі бренду, мала короткий шлейф, що ледь торкався підлоги, тоді як вбрання Кеті Перрі доповнили довгим шматком тканини, на якому надрукували текст її пісні Woman’s World.

Друкованими літерами прикрасили всі 100 метрів шлейфу, який за собою тягнула виконавиця. Так вона вирішила привернути увагу до премʼєри синглу 11 липня.


Свій сміливий образ Кеті Перрі доповнила чорними колготками, які плавно переходили в підбори-човники. Цікаво також те, як артистка доїхала до місця призначення в такій сукні. Як можна побачити на деяких фото, складений шлейф зайняв майже весь простір на задньому сидінні.

Раніше OBOZ.UA писав, що Ліза Рінна з відкритим декольте приголомшила образом на Тижні моди в Парижі. Вона відмовилася від фірмової зачіски.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Что полезно знать об игрушках «для взрослых»? 30 июня 2024

Кому нужны игрушки «для взрослых»? В первую очередь, заметим, что данные приспособления могут быть полезны всем, кто хочет разнообразить свои ощущения

У Києві під час руху загорілась маршрутка 30 июня 2024

У Києві під час руху загорілась маршрутка. Подробиці, фото і відео Обставини та причини загоряння встановлять правоохоронці

Чи можна їсти борщ за цукрового діабету: що замінити в улюбленій страві, щоб не підвищувався цукор 30 июня 2024

Борщ — традиційна українська страва, яку часто можна зустріти на столі. Вона багата на корисні мінерали. Але виникає запитання, чи можна їсти борщ за підвищеного цукру?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 4

Відгук 7 пологовий 3.5
Відгук 7 пологовий

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше