Київські митники виявили в посилках із Таїланду 11 кг канабісу і гашишу

15 августа 2024

Київські митники запобігли ввезенню в Україну партії наркотиків з Таїланду. Канабіс і гашиш вагою майже 11 кг, зокрема, виявив службовий собака у поштових відправленнях.

Про це повідомили в пресслужбі Державної митної служби. Справою зайнялась СБУ.

"Кілька каналів постачання до України наркотичних засобів з Таїланду в міжнародних поштових відправленнях перекрили митники у співпраці з ГУ СБУ у місті Київ та Київській області. Йдеться про канабіс і гашиш вагою майже 11 кг. Шість окремих партій канабісу та гашишу надійшли до України з невеликим проміжком часу. Пересилався наркотик з приховуванням у продуктах харчування на адресу отримувачів з Києва, Львова та Ірпеня", – йдеться в повідомленні.


Перші посилки з наркотиками виявили службові собаки митниці – бельгійські вівчарки Шарм та Харді. Решту відправлень з Таїланду митники вже тримали на контролі.



"Згодом спільно з ГУ СБУ у місті Київ та Київській області проведено оперативні заходи, внаслідок яких затримано групу осіб, причетних до каналів постачання в Україну наркотиків. Їм вручено підозри за ст. 305 Кримінального кодексу України", – додали митники.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області правоохоронці викрили зловмисників, які, за інформацією слідства, займались контрабандою канабісу під виглядом чаю. У них вилучили "товару" на понад 3,4 млн грн.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як підібрати керамічну плитку? 25 сентября 2024

Напевно, винахід керамічної плитки можна вважати проривом у сфері оформлення житла і не тільки. Цей унікальний матеріал, який поєднує в собі практичність, довговічність і естетику, здатний надати приміщенню неповторного вигляду і особливого затишку

Журналісти розкрили схему потрапляння західних авто до РФ 25 сентября 2024

Хоча Грузія наклала власні обмеження на експорт автомобілів до Росії, існує низка лазівок, котрі дозволяють обходити ці заборони.

Єва Лонгорія стала перлиною показу L'Oréal's Walk Your Worth, що відбувся в рамках Паризького тижня моди 25 сентября 2024

Американська акторка Єва Лонгорія стала перлиною показу L'Oréal's Walk Your Worth, що відбувся 23-го вересня в рамках Паризького тижня моди.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше