Киркою вбив двох знайомих, а тіла закидав будівельним сміттям: на Київщині суд виніс вирок чоловіку

17 августа 2024

У Київській області суд виніс вирок чоловіку, обвинувачуваному в умисному вбивстві. Він під час сварки киркою забив до смерті двох знайомих, а їх тіла закидав будівельним сміттям.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив перший заступник керівника прокуратури Київщини Андрій Сваток. Наступні 14 років зловмисник проведе за гратами.

"Вбивство сталося у вересні 2022 року в селі Глібівка Вишгородського району. Між трьома чоловіками, які спільно вживали алкоголь, виник конфлікт. З метою помсти за словесні образи на свою адресу, засуджений схопив кирку та завдав своїм опонентам численні удари нею по голові. Від отриманих травм потерпілі померли на місці скоєння злочину", – розповів Сваток.

Він додав, що наступного дня зловмисник перемістив тіла вбитих до ями на подвір’ї свого домоволодіння і закидав їх будівельним сміттям.

Як зазначили у пресслужбі прокуратури Київщини, суд визнав чоловіка винним у скоєнні умисного вбивства. Його засуджено до 14 років позбавлення волі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області судитимуть чоловіка, який під час конфлікту забив до смерті знайомого. Щоб приховати злочин, він закопав тіло товариша у лісосмузі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лопес на тлі розлучення з Аффлеком розрадила фанів новими фото 29 сентября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм чоловіком, актором Беном Аффлеком, продовжує тішити підписників контентом. Цього разу Джей Ло показала свої портретні фото, на яких щасливо посміхається.

ЗМІ: У Пакистані розбився вертоліт з пілотами з РФ 29 сентября 2024

Пілоти спробували посадити гелікоптер, але хвостовий ґвинт ударився об землю, від чого вертоліт перекинувся.

Чарльз ІІІ, Редкліфф, Роулінг та інші вшанували пам'ять Меггі Сміт 29 сентября 2024

У п'ятницю, 27 вересня, стало відомо про смерть легендарної британської акторки, зірки серіалу "Абатство Даунтон" та фільмів "Гаррі Поттер" Меггі Сміт. Виконавиця ролі професорки Міневри Макґонеґел померла у віці 89 років.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше