Кладовище "вагнерівців" розрослося у сім разів - ЗМІ

26 января 2023

Кладовище, що використовується ПВК Вагнер для поховання вбитих найманців у станиці Бакинська Краснодарського краю, за останні кілька місяців збільшилося у сім разів. Про це повідомляє видання The New York Times, проаналізувавши супутникові знімки та відеозаписи.

"Поховання, що розширилося, - рідкісне візуальне свідчення, що показує, якої шкоди завдає Вагнеру, особливо його пересічним бійцям, вторгнення в Україну. На супутниковому знімку, зробленому 24 січня, видно близько 170 поховань в районі кладовища, де ховають бійців Вагнера, і ця кількість збільшилася майже у сім разів порівняно з тим, що було видно на супутникових знімках лише два місяці тому", - йдеться у статті.

Видання зазначає, що збільшення території кладовища збігається з кривавим наступом російських солдатів і найманців з метою закріпитись на сході України.

Уряд США стверджує, що втрати Вагнера на полі бою "обчислюються тисячами і 90% з них - це ув'язнені, які були завербовані для участі у бойових діях в обмін на визволення з в'язниці".

Нагадаємо, про існування могил, розташованих неподалік основного тренувального центру "вагнерівців" у селищі Молькіне, вперше стало відомо у грудні 2022 року від активіста та колишнього офіцера ВПС Росії Віталія Вотановського. Існування цього кладовища підтверджував і засновник ПВК Вагнер Євген Пригожин.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вийшов смартфон Oppo K12 з потужною зарядкою на 100 Вт 26 апреля 2024

Вийшов смартфон Oppo K12 з потужною зарядкою на 100 Вт

Концерты украинских артистов в Европе: как купить билеты? 26 апреля 2024

“Bravo Eventos” – это веб-ресурс, на котором вы можете купить билеты на предстоящие культурные события. На главной представлены афиши будущих ивентов, с детальным описанием которых вы можете ознакомиться, перейдя на страницу мероприятия

Опубліковано перший офіційний портрет короля і королеви Данії 26 апреля 2024

Опубліковано перший офіційний портрет короля і королеви Данії На фото подружжя позує у новому статусі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше