Кличко розповів про киянина-реабілітолога, який допомагає відновлюватися пораненим захисникам України

22 марта 2023

Мер Києва Віталій Кличко показав історію про 30-річного киянина-фізіотерапевта та реабілітолога Олександра Єрьоміна. Він постійно допомагає відновлюватися пораненим військовослужбовцям і тяжкотравмованим цивільним.

Відповідне відео київський міський голова опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Українець має великий досвід із надання допомоги тим, хто цього потребує (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Продовжую розповідати про #ЛюдиТвогоКиєва. Про тих киян, які роблять все, аби наше місто ставало комфортною, гарною і безпечною європейською столицею. А найголовніше – дружнім містом, яке піклується про людей і робить все для Перемоги. Сьогодні історія про 30-річного киянина – фізіотерапевта та реабілітолога Олександра Єрьоміна. Він є засновником "Реабілітаційного центру EREMINCENTER", що допомагає відновлюватися нашим воїнам, які постраждали, захищаючи Україну. А також – цивільним, особливо спортсменам, які отримали тяжкі травми", – написав Кличко.


Як розповів мер Києва, у минулому Олександр був професійним футболістом, грав у юнацькій збірній України. Доля склалася так, що після багатьох отриманих травм йому довелося залишити улюблений вид спорту.

Єрьомін зміг повністю відновитися, але зрозумів, що його подальший шлях у житті – це допомога таким самим травмованим спортсменам. Він працював фізіотерапевтом у ФК "Шахтар", у збірних України з гандболу, баскетболу, хокею, легкої атлетики, стажувався в Німеччині та Ізраїлі.

"Із часом кількість пацієнтів збільшувалася. І молодий фізіотерапевт і реабілітолог задумався над створенням власної команди лікарів та відкриттям реабілітаційного центру. Так, 8 років тому з’явився "EREMINCENTER". Сьогодні в його команді 25 досвідчених спеціалістів: масажистів, терапевтів, фізіотерапевтів і фітнес-тренерів. За цей час допомогу надали майже 17 тисячам пацієнтів. Від початку повномасштабного вторгнення росії реабілітологи на волонтерських засадах допомагають відновлюватися українським військовослужбовцям", – зауважив Кличко.

Очільник КМДА підкреслив, що дуже важливо об’єднувати зусилля для допомоги українським воїнам, які отримали поранення, захищаючи Україну.

"І важливо, що оновлений київський велотрек має необхідні ресурси для роботи професійних та досвідчених реабілітологів, які знають свою справу та полегшують і прискорюють шлях до одужання наших захисників та захисниць", – резюмував мер Києва.

Як повідомляв OBOZREVATEL, мер Києва Віталій Кличко напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення привітав столичних комунальників і вручив грамоти й відзнаки міського голови та Міністерства оборони України.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка 28 марта 2024

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка. Подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

Найбільшу змію у світі вбили в лісах Амазонки 28 марта 2024

Її неживе тіло було знайдено в річці Формозу в сільській місцевості Боніто на півдні Бразилії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше