Кличко розповів про ситуацію з електроенергією в Києві

1 декабря 2022

У Києві в середу, 30 листопада, дефіцит потужності  електроенергії складає 30-35%. При цьому напередодні, це показник складав 50%.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко, передає Телеканал Київ. Мешканців міста закликали споживати енергію економно.

"За минулу добу ситуація трошки покращилась. Ще вчора дефіцит електроенергії складав 50%, тобто половина киян тимчасово була без світла. Зараз ситуація покращилась. Дефіцит складає не 50%, а вже 30-35%", – уточнив Кличко.

Варто зазначити, що у Києві в середу, 30 листопада, продовжують застосовувати аварійні відключення світла. Графіки, які були складені раніше, наразі не діють.

Додамо, у Києві та Київській області, як і по всій Україні, можуть діяти три типи відключень електроенергії. Це планові стабілізаційні, екстрені аварійні та спеціальні екстрені аварійні відключення. Графіки діють лише для планових відключень. Як можна дізнатися про свій тип відключення, розбирався OBOZREVATEL.

Нагадаємо, якщо у вас відключають світло на більш тривалий період або зовсім немає електроживлення від 23-го листопада, то потрібно звертатися в ДТЕК. Це можна зробити через чат-бот компанії у Telegram або написати у Facebook.

Як повідомляв OBOZREVATEL, мешканці Києва мають бути готові, що відключення світла в місті можуть тривати до весни.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною, більше не вважає себе британцем і хоче отримати громадянство США 19 апреля 2024

Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною: більше не вважає себе британцем і хоче отримати громадянство США Він не планує проживати у Великій Британії у майбутньому

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть 19 апреля 2024

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Хесторія Україна 0.1
Хесторія Україна

Отзывов: 1

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше