Могилевська на концерті в Києві показала дядька, який навчив її співати вдома

1 декабря 2022

Нещодавно у театрі їм. Лесі Українки відбулася вистава Наталії Могилевської "Я вдома". Підтримати співачку у цей день приїхала її родина – дядько та сестри. Саме про них Наталя згадує у своєму спектаклі, бо з ними вона переживала перші дні війни, ховаючись у гаражі сусіда.

"Людина, яка за 25 років моєї творчості, навчила тому, що вдома теж можна співати! Мій дядько Юра!", – проголосила глядачам вистави Могилевська та запросила свого дядьку на сцену.

І допоки лунає тривога, а російськи вороги обстрілюють нашу країну, в гаражі сусіда Наталії Могилевської співають пісні: "Маруся, раз, два, три калина…", "Тече вода", "Чорнобривці".

Нагадаємо, що від самого початку війни артистка залишається вдома у Києві. Співачка ніколи не нехтує правилами безпеки. У її соцмережах можна побачити відео, які вона знімала з укриття, де перебувала разом зі своїми родичами та близькими.

Наразі, артистка активно підтримує ЗСУ, дитячі будинки, які постраждали від бойових дій, а також дає концерти у метро та збирає аншлаги на своїй моновиставі "Я вдома". Наступні вистави відбудуться 12 та 13 грудня.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків 20 апреля 2024

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків. Фото Аварія сталась на вулиці Олександра Кошиця

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

Мейхер знов на собі продемонструвала одяг власного бренду 19 апреля 2024

Хто-хто, а екс-"ВІА Гра" і бізнесвумен Надія Мейхер знає, як зекономити на рекламі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше