Кличко забракував роботу "Київенерго": контракт не продовжать

13 ноября 2016

Мер столиці Віталій Кличко заявив, що міська влада не має наміру продовжувати контракт із ПАТ "Київенерго" щодо управління тепловими активами міста.

Віталій Кличко

"Тепломережі у місті в поганому стані. У них вичерпаний ресурс експлуатації. Як наслідок – часто відбуваються прориви. Тепломережі столиці сьогодні перебувають під управлінням "Київенерго". Концесія завершується наступного року. І ми розглядаємо можливість або передати всі тепломережі в муніципальне управління, або залучити міжнародних операторів (зараз ведуться такі переговори), які можуть взяти мережі в ефективне управління. Це міжнародні компанії, які мають досвід успішної роботи", – повідомив Кличко, якого цитує прес-служба КМДА.

Мер зауважив, що влада буде шукати "найбільш оптимальний варіант, щоби виправити всі недоліки, які були при роботі з "Київенерго".

За словами Кличко, основою нового договору має стати енергоефективність, модернізація теплового господарства, зниження виробничих затрат, які дозволять у подальшому вплинути на тарифи.

"Наше завдання – щоби система ефективно працювала, і кожен будинок мав холодну і гарячу воду та опалення", – наголосив мер Києва.

Як повідомлялося, в КМДА опублікували перелік будинків, які не готові до опалювального сезону, так як їх неможливо підключити до центральних комунікацій.

 

kiyany.obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Поліція Києва повідомила, скільки чоловіків доставила до ТЦК 17 мая 2024

Поліція Києва повідомила, скільки чоловіків доставила до ТЦК

Жінка спіймала табун коней за допомогою бюстгальтера 17 мая 2024

Власниця коней опинилася у ситуації, коли їй потрібно було повернути тварин у загін, але у неї не було ніякої збруї.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше