КНДР готується спустити на воду нову ракетну субмарину - ЗМІ

23 сентября 2022

Північна Корея готується спустити на воду новий підводний човен. Про це свідчать супутникові знімки корабельні Sinpo South Shipyard від 18 вересня, оприлюднені в 38 north.

На знімках видно шість барж та суден, що зібралися біля причалу будівельного цеху.

Зазначається, що аналітики вперше помітили ознаки того, що принаймні один новий підводний човен будується в 2016 році, а в 2019 державні ЗМІ показали, як лідер Північної Кореї Кім Чен Ин оглядає підводний човен, про який раніше не повідомлялося, який був побудований під "його особливою увагою" і який працюватиме у водах біля східного узбережжя.

Тоді державні ЗМІ не описували системи озброєння підводного човна та не повідомляли, де і коли тривала перевірка. Однак, за словами аналітиків, очевидні розміри нового судна вказують на те, що воно призначене для перевезення ракет.

Як відомо, Північна Корея має великий підводний флот, але тільки один експериментальний підводний човен був здатний нести балістичну ракету. КНДР здійснила випробувальний запуск балістичної ракети з підводного човна (БРПЛ) у травні поблизу Сінпо.

Там Північна Корея зберігає підводні човни і навіть устаткування для тестування балістичних ракет підводних човнів.

Раніше повідомлялося, що КНДР у серпні провела випробувальний запуск двох крилатих ракет у бік Жовтого моря.

Нагадаємо, Північна Корея ухвалила закон, що дозволяє їй завдавати превентивного ядерного удару по противнику "у разі загроз".

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Влад Яма здивував неочікуваним фото в Криму та розлютив українців 1 мая 2024

Танцівник розповів про професійне свято.

Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов розповів про постійні погрози після здобуття "Оскара" 1 мая 2024

Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов розповів про постійні погрози після здобуття "Оскара" Він також поділився негативними аспектами популярності

Зірку "Ліги сміху" Віктора Розового, який отримав важке поранення на фронті, планують транспортувати за кордон 1 мая 2024

Зірку "Ліги сміху" Віктора Розового, який отримав важке поранення на фронті, планують транспортувати за кордон. Що відомо Реабілітація артиста та героя триває

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше