Тіна Кароль вразила схожістю сина з померлим від раку чоловіком

6 декабря 2022

Українська співачка Тіна Кароль вразила шанувальників схожістю дорослого сина Веніаміна з його покійним татом Євгеном Огіром. Для цього вона підібрала подібні фотографії.

Відео з`явилося в TikTok виконавиці, де за 15 годин зібрало 10 тисяч переглядів. У коментарях підписники здивувалися, наскільки підліток схожий на свого тата (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Тіна Кароль використала два кадри, на одному з яких обіймає Євгена Огіра, а на іншому – свого дорослого сина. Кадр на обох знімках поставлений однаково.

Через швидку зміну фото під зворушливу мелодію пісні "Намалюю тобі зорі" можна помітити, наскільки схожі Веніамін та його померлий батько. Це зауважили в коментарях і глядачі.

"Копія тата", "Одне обличчя", "Дуже схожий на тата", "Веня такий схожий на тата. Такий же високий красень", "Такі схожі: тато і син", "Дуже сумна історія", – йдеться в повідомленнях.

Тіна Кароль та Євген Огір одружилися приблизно через рік після знайомства – у 2008 році. Спершу вони розписалися, а через кілька місяців обвінчалися в Успенському соборі. У листопаді того самого року у подружжя народився син Веніамін.

На початку 2012 року в Євгена Огіра діагностували рак шлунку. Йому не вдалося подолати хворобу – продюсер помер 23 квітня 2013 року.

Раніше OBOZREVATEL писав, що телеведучий та ресторатор Даніель Салем, який після 24 лютого вирушив захищати Батьківщину на фронт, розповів про подарунок від своєї подруги – відомої співачки Тіни Кароль.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Співачка Lama стала обличчям нового кампейну українського бренду Rikky Hype 26 апреля 2024

Співачка Lama стала обличчям нового кампейну українського бренду Rikky Hype.

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.7
Эпицентр

Отзывов: 1

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше