Королівська сім'я видалила з офіційного сайту заяву принца Гаррі про роман із Меган Маркл

30 мая 2024

З офіційного сайту королівської родини прибрали заяву принца Гаррі про роман з Меган Маркл, яка була опублікована у 2016 році. У зверненні королівської особи йшлося про те, що його кохана потерпає від негативу на тлі чуток про їхній роман.

Заява стала офіційним підтвердженням стосунків майбутнього подружжя. Про це повідомляє People.

Наразі дану інформацію неможливо знайти на сторінці палацу. Згідно з Newsweek, веб-сайт інтернет-архіву Wayback Machine зміг отримати доступ до посилання 3 грудня 2023 року, але вже 10 грудня заява була видалена. Це вказує на те, що звернення було прибрано протягом цього періоду.

Прессекретар Гаррі сказав тоді у зверненні: "Його дівчина, Меган Маркл, зазнала знущань і переслідувань. Деякі з них були дуже публічними – наклеп на першій сторінці національної газети, расистський підтекст коментарів, відвертий сексизм... Дещо було приховано від громадськості – юридичні баталії за те, щоб наклепницькі історії не потрапили на шпальти газет; її мати змушена була проштовхуватися повз фотографів, щоб потрапити до своїх вхідних дверей; спроби репортерів і фотографів незаконно проникнути в її будинок і виклики поліції, що послідували за цим; значні хабарі, запропоновані газетами її колишньому хлопцеві".

Крім того, було написано про те, як принц хвилювався за безпеку герцогині Сассекської і глибоко розчарований, що не зміг її захистити від негативу. "Він знає, що коментатори скажуть: це "ціна, яку вона має заплатити", і що "все це частина гри". Він категорично не згоден. Це не гра – це її та його життя", – йшлося у зверненні.

У своїх мемуарах "Запасний" герцог Сассекський писав, що ця заява була "всюди і нічого не змінила – натиск тривав". Він додав, що цей крок також розлютив його батька, нині короля Чарльза, і брата – принца Вільяма. "Тому що вони ніколи не робили заяв про своїх дружин, коли їх переслідували", – додав він.

Видалення заяви принца Гаррі – не єдина зміна на сайті royal.uk. У березні 2024 року біографії герцога і герцогині Сассекських були об’єднані у спільний профіль. У верхній частині сторінки написано: "Як було оголошено в січні 2020 року, герцог і герцогиня Сассекські відмовилися від членства в королівській сім’ї".

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, що дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон, ймовірно, залишиться в тіні до кінця 2024 року. Вона не планує жодних публічних заходів і виходів у світ. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Невідомі атакували військову базу США у Багдаді 1 октября 2024

Три ракети було випущено у напрямку бази Victory в аеропорту Багдада. Дві збили сили ППО, одна впала.

Розкрито деталі про стан російської ядерної зброї 1 октября 2024

Розкрито деталі про стан російської ядерної зброї

У мережі обговорюють фото Буданова з візочком у супермаркеті 1 октября 2024

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов та його продуктовий кошик опинилися в центрі уваги інтернет-користувачів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше