Стало відомо, яку професію принц Вільям обрав для свого сина Джорджа

2 июня 2024

Схоже, принц Вільям вже обрав професію для свого старшого сина Джорджа. Перед тим, як зайняти престол, спадкоємцю доведеться побудувати успішну кар'єру, однак вибір знаменитого батька припав на ризиковане заняття.

Як відомо, під час Другої світової війни королева Єлизавета ІІ була механіком та водієм, її онук Вільям – пілот швидкої допомоги. Про плани щодо майбутнього свого сина принц Уельськіий розповів на садовій вечірці у Букингемському палаці, пише People. Там монарх зустрівся з представником бази королівських повітряних сил під назвою RAF Coningsby.

Одна з відвідувачок події подарувала принцеві печиво, яке вона щомісячно робить для військовослужбовців. Після цього Вільям зізнався, що Джордж хотів би на власні очі побачити військову базу, так як він – "потенційний пілот". Королівські експерти вважають вкрай ймовірним те, що після коледжу юний принц може вступити до лав армії, згодом продовживши кар'єру у RAF Coningsby. 

Утім є вирогідність, що родина відмовиться від намірів через ризиковану діяльність. В історії британських монархів вже був схожий випадок: Єлизавета ІІ була проти служби принца Гаррі у якості пілоту гелікоптера в Афганістані.

Можна лише припустити, як на плани принца та принцеси Уельських відреагує король Чарльз. Варто не забувати про те, що Вільям у минулому був пілотом королівських пошуково-рятувальних сил, а пізніше й швидкої допомоги  East England Air Ambulance.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як принц Вільям і принц Джордж з'явилися на публіці в майже однакових образах: 10-річного хлопчика назвали міні-копією тата.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Концепція змінилася: паролі з наборів випадкових символів більше не вважаються надійними 6 октября 2024

Концепція змінилася: паролі з наборів випадкових символів більше не вважаються надійними

Кількість жертв урагану Гелен у США перевищила 200 людей 6 октября 2024

До пошуково-рятувальних робіт залучено 22 гелікоптери Міноборони США, понад 6 тисяч військових Національної гвардії із 12 штатів.

ЦАХАЛ заявив про ліквідацію понад 400 бойовиків Хезболли 6 октября 2024

Рейди армії зосереджені на місцях скупчення бойовиків у селах на півдні Лівану, під час яких вже знайшли великі запаси зброї.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше