Кошмал поділилася діалогом із 4-річним сином, який яскраво описує реалії життя українців

28 декабря 2022

Популярна українська акторка Анна Кошмал поділилася зворушливим діалогом зі своїм чотирирічним сином Михайлом. На думку зірки серіалу "Свати", цей момент із її спілкування з дитиною дуже яскраво описує реалії сучасних українців.

Відповідний допис артистка розмістила на особистій сторінці в Instagram. Вона також зізналася, що пообіцяла синові зробити після перемоги України у повномасштабній війні з Росією.

"Врізалась у пам’ять одна з наших вечірніх розмов із Мишком, десь місяць тому. Подумала, що цей діалог дуже яскраво описує час, в якому ми живемо сьогодні: "Мамо, а в нас ще є цукерки чи тільки з похоронів лишились?" – "Тільки з похоронів, кошеня. Як дадуть світло, вибіжу тобі ще за смаколиками". – "Мамо, а коли світло відремонтують?" – "Коли наші захисники виженуть ворогів з України". – "І тоді ми поїдемо до моря?" – "Поїдемо, синку, обов’язково!" – поділилася Кошмал.

Знаменитість також показала знімок, який самостійно зробив її син під час гри з мамою.

Акторка додала, що наші діти заслуговують жити у вільній країні під мирним небом. Саме це, як зауважила Кошмал, головна мотивація постійно працювати на перемогу та безперервно боротися з агресором.

"Зараз ми швидко пристосовуємось до будь-яких умов, адже нас усіх поєднує спільна мета – перемога", – резюмувала зірка.

Як писав OBOZREVATEL раніше, мешканець російського Оренбурга приголомшив Кошмал пропозицією виступити в країні-агресорці. Росіянин, наче й не було нічого, написав акторці та попросив заспівати на конкурсі "Студентська осінь".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі 18 мая 2024

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка 18 мая 2024

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка: подробиці трагедії Обставини та причини смерті чоловіка встановлять правоохоронці

У Києві затримали зловмисницю, яка менш ніж за годину пограбувала двох жінок на Теремках 18 мая 2024

Менш ніж за годину пограбувала двох жінок на Теремках: у Києві затримали зловмисницю. Фото Підозрюваній загрожує до десяти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше