Українка з найбільшими вилицями у світі показала, який вигляд мала до трансформації

6 июня 2024

Власниця найбільших у світі вилиць українська блогерка Анастасія Покрищук показала, який вигляд мала 10 років тому. Результат роботи над тілом неважко помітити.

Раніше Покрищук мала довге густе кучеряве волосся, але вже тоді полюбляла експериментувати над зовнішністю і перефарбовувалася із рідного темно-брунатного кольору у світло-русий або білявий. Нині, наскільки можна побачити з її Instagram-сторінки, жінка носить блонд.

На одному з фото блогерка вирішила показати своє обличчя "до і після" з різницею у майже 10 років. У 26 років вона ще жодного разу не пробувала колоти гіалуронову кислоту, на процедури чого нині ходить регулярно. Що цікаво, кадр було зроблено з ракурсу зліва зверху, що візуально може псувати пропорції обличчя.

У свої 36 років вона створила великі вилиці за допомогою косметологічних процедур, які здебільшого робила у Стамбулі, Туреччина. Зокрема, для доповнення образу Покрищук вставила грудні імпланти, які нещодавно замінили на більш щільні, та зробила бразильську підтяжку сідниць, куди також встановила імпланти.

Раніше блогерка мала невеликі груди, що відповідали співвідношенню її худорлявого, але спортивного тіла. Це можна побачити на ще одній опублікованій у соцмережах фотографії. На ній жінка позує в боді жовтого кольору та демонструє в дзеркалі накачані ноги та руки.

"7 років тому. Трошки спортсменка", – підписала вона.

Під цим постом Покрищук захейтили за регулярні трансформації та експерименти з тілом:

  • "Гарна дівчина була".
  • "М'язи, красива фігура, акуратно підколоті губи, розкішне волосся... Що не так?"
  • "Набагато привабливіша 7 років тому".
  • "Я й не думала, що вона такою красунею була раніше".
  • "Ну тут дуже натурально та спортивно виглядаєш".

Зокрема, ще одна фотографія вказує на спортивне тіло Покрищук. На ній вона позує у білизні та демонструє кубики преса та підкачані м'язи.

На сторінці українки майже немає старих фотографій, але іноді вона ділиться колажами, щоб підписники памʼятали, з чого почався її шлях до змін. Більше про те, як Покрищук виглядала багато років тому, читайте тут.

Раніше OBOZ.UA писав, що зірковий візажист Єгор Андрюшин створив особливий макіяж для Анастасії Покрищук. Він пояснює, що хотів підкреслити певні риси її обличчя.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною через 10 років спільного життя 3 октября 2024

Зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною через 10 років спільного життя: перед цим у них була криза в стосунках Пара намагалася зберегти стосунки

Дві третіх полонених повідомили про сексуальне насильство в Росії 3 октября 2024

Глава місії ООН з моніторингу прав людини в Україні Даніель Белл розповіла про нелюдське поводження в російському полоні.

Компанія ABBYY звільнила співробітників-росіян 3 октября 2024

Припускають, що однією з причин звільнення виключно росіян є те, що клієнти - великі американські компанії, ймовірно, були незадоволені вільним доступом громадян РФ до інформації.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше