Каменських потрапила в конфуз на червоній доріжці в Мадриді

14 апреля 2024

Українська співачка Настя Каменських у Мадриді, Іспанія, потрапила в конфуз на червоній доріжці Primavera Pop. Зірка вийшла до папараці з погано замаскованими тейпами на скронях, які були помітні на контрасті з її темним волоссям.

Під постами артистки в Instagram підписники жартують, що візажисти Каменських заслуговують на "двійку", та критикують її образ. Сама ж виконавиця написала, що "привертає увагу до боротьби українців різними способами", зокрема і присутністю на світських заходах.

Найбільше юзерів збентежило обличчя Каменських. Ще під час нанесення макіяжу було видно, що візажисти користувалися тейпами. Мова йде про спеціальні наліпки, які віддалено нагадують скотч і використовуються для ефекту "лисячих очей".

Зірки часто користуються ними, щоб досягти тимчасового ліфтинг-ефекту, позбутися навислого повіка та розгладити мімічні зморшки. Зазвичай тейпи маскуються косметикою та ховаються за волосся, проте є й винятки.

Наприклад, на показі Givenchy осінь-зима 2014 моделі вийшли на подіум з тейпами акцентного кольору, які були частиною їхніх образів. Утім, цей модний трюк не має відношення до макіяжу українки.

Тейпи Каменських були частково замасковані тональним засобом в місцях, де торкалися обличчя, але через зібрану з одного боку зачіску на волоссі можна було побачити зайву деталь.

"Це такий тренд, щоб було видно ці наклейки, що натягують шкіру?" "Куди дивилися візажисти? Скотч на обличчі все псує", "Це якийсь промах за всіма статтями. Сукня повнить стегна, груди зменшила. Поєднання кольорів не дуже, а ще скотч на скронях – це якийсь треш", "Ну що, не можна замаскувати ті тейпи?" "Двійка візажисту", – написали українці в коментарях.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Світоліна на тренуванні показала річ, на якій закарбувала ім'я доньки 30 апреля 2024

Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка у жовтні 2022-го народила доньку Скаї від тенісиста Гаеля Монфіса, схоже, вирішила не розлучатися з нею ні на мить.

Аліна Гросу офіційно підтвердила друге заміжжя і вперше зізналась, як її зраджував відомий актор 30 апреля 2024

Артистка раніше публічно не розповідала про їхні стосунки.

Демократи не дозволять прибрати спікера Джонсона - ЗМІ 30 апреля 2024

Критику Спікера спричинили його зусилля ухвалити довгоочікуване фінансування для України, Ізраїлю та інших закордонних союзників.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Байло Н.В 5.0
Байло Н.В

Отзывов: 1

Ужасно 0.5
Ужасно

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше