Кулеба та друг Могилевської сходили на творчий вечір кінозірки Фанні Ардан у Києві

13 октября 2021

Зірка світового кіно, французька акторка Фанні Ардан днями побувала у Києві.

Її запросили на відкриття нового творчого проєкту "SOTA CINEMA & THEATRE HUB", у рамках якого 72-річна актриса представила свою режисерську роботу "Химери, яких немає", поспілкувалася з колегами, шанувальниками та студентами.


"Коли я працюю у театрі чи знімаюся у кіно, я не бачу глядача і немов знаходжуся в темному герметичному кубі. Промінь світла з’являється лише тоді, коли хтось каже, що знає мене, мою творчість. Ці два дні в Києві стали справжнім світлом – ваші запитання, обговорення стрічки та виступ студентів були незабутніми", - сказала Ардан.

Продюсер Олег Кохан (праворуч) запросив Фанні Ардан до столиці 

"Якщо б я могла залишитися тут ще ненадовго і насолоджуватися цим спілкуванням і неймовірним видом на Дніпро з мого вікна, я була б щасливою", – додала француженка.

Олег Кохан, Олексій Тарасов, Фанні Ардан та Ольга Коротяєва 

Під час дискусії Фанні Ардан часто підкреслювала своє життєве кредо - толерантне ставлення до людей, та нагадала про найважливішу пораду свого батька, якій вона навчила своїх доньок – менше говорити про політику, ніколи не вчити інших життю, а головне – ніколи не зраджувати внутрішню свободу.

Головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва та засновниця "Місто-сад", депутатка Київради Євгенія Кулеба теж познайомилися з зіркою кіно 

Колишній "смотрящий" за Мін'юстом Андрій Довбенко з дружиною Анною Огренчук, на весіллі яких у Сен-Тропе гуляв тоді ще голова ОП Андрій Богдан 
Піарник Єлизавети Юрушевої, Олексій Прищепа теж зробив фото з Ардан 

А друг Наталії Могилевської, бізнесмен Олег Рижов навіть автограф отримав 
Ардан провели екскурсію Софією Київською 

Актрисі сподобалася українська столиця і те, як її тут прийняли 
фото надані пресслужбою 

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мобілізація по-новому: з якими хворобами очей не візьмуть на службу 18 мая 2024

З ухваленням нового закону про мобілізацію в Україні відбулися суттєві зміни, які стосуються визначення придатності до військової служби.

Санта Дімопулос показала планку і вправу з канатами 18 мая 2024

Блогерка та колишня співачка, мама двох дітей Санта Дімопулос, в житті якої спорт існує на постійній основі і в різних формах, показалася у спортзалі.

Могилевська показала милі ранкові обійми з 4-річною дочкою 18 мая 2024

Співачка Наталія Могилевська, яка в перший день нового року повідомила про усиновлення дітей, старшої доньки Мішель і молодшої Софії, показала ранкову рутину з ними.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше