Кум Андрія Царя розсекретив позицію та місцеперебування хореографа, який виховує дочку зі Світланою Лободою

2 октября 2024

Хореограф і колишній цивільний чоловік скандальної співачки Світлани Лободи, Андрій Цар, давно зник з інфопростору, що дало початок поширенню чуток, що він нібито підтримав Росію у війні й далі працює на території країни-агресора. Однак шоумен і кум артиста, Анатолій Анатоліч, розвіяв міфи й розкрив, що зараз чоловік перебуває в Європі.

Ведучий припускає, що чутки поширилися саме через те, що Андрій Цар не має соціальних мереж, а обмежена інформація про нього в інтернеті стала важливим у цьому фактором. В інтерв'ю "Люкс ФМ" Анатолій Анатоліч розповів, що зараз його кум-уродженець Львова живе у Латвії.

"Він живе в Прибалтиці. Спілкувалися, коли у нього був день народження, ми його вітали. До речі, мені ще не дзвонив, він завжди телефонує мені на мій день народження. Живе він, якщо не помиляюся, в Ризі", – сказав Анатолій Анатоліч.

Шоумен переконаний, що Андрій Цар виїхав з Росії, хоч там мав хорошу славу і кар'єру. Своє спілкування із колишнім чоловіком Світлани Лободи він не збирається припиняти, адже той покинув усе нажите у РФ і переїхав до іншої країни.

"Він виїхав з Росії. Він там був насправді достатньо затребуваним режисером-постановником, наприклад, він ставив "Маску" російську. Він не веде соціальні медіа, ось можливо тому це так виглядає, але він, точно знаю, виїхав з Росії й призупинив будь-яке співробітництво. Мені цього достатньо, щоб не припинити спілкування з Андрієм. Я знаю, що він підтримує Україну, його батьки живуть у Львові у цьому плані у мене немає до нього питань", – розповів ведучий.

Чутки про підтримку хореографом Росії оголошував блогер Богдан Беспалов 11 місяців тому. Він переповідав інформацію від одного з підписників, що танцівник нібито живе у РФ і сплачує там податки.

Свого часу Андрій Цар хрестив другу доньку Анатолія Анатоліча – Лоліту. Тоді хореограф перебував у цивільному шлюбі зі скандальною співачкою Світланою Лободою, від якого вона народила доньку Єву. Після початку стосунків з артисткою чоловік став її директором і займався усіма творчими питаннями.

Нагадаємо, у 2021 році Світлана Лобода зізнавалася, що підтримує контакт з екс-коханим. За її словами, чоловік досі приділяє увагу їхній спільній доньці.

Раніше OBOZ.UA писав, що Геннадій Попенко коментував "перевзування" Лободи після її бажання повернутися до України внаслідок російського вторгнення. За його словами, працювати на українській сцені зможуть виконавці, які мають "розуміння минулих помилок та непідробне бажання їх виправити".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ-5 звуків під час видиху, які допоможуть заспокоїтись: поради тренерки 2 октября 2024

Ваш голос - потужний інструмент, який допомагає тілу метаболізувати хворобливі та негативні емоції та вивільнити тривожну енергію.

Емілі Ратаковскі вперше взяла 3-річного сина на модне шоу. Фото 2 октября 2024

Американська супермодель Емілі Ратаковскі здійснила дебютний вихід свого 3,5-річного сина Слая на модне шоу в рамках Паризького тижня моди.

Невідомі атакували військову базу США у Багдаді 1 октября 2024

Три ракети було випущено у напрямку бази Victory в аеропорту Багдада. Дві збили сили ППО, одна впала.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше