В мережу потрапили 5 кумедних випадків, коли Кейт Міддлтон "забула", що вона – герцогиня

29 марта 2023

12 років тому Кейт Міддлтон стала частиною королівської родини. Герцогиня, аби відповідати статусу, суттєво скоригувала свої манери поведінки. Тепер це елегантна та привітна леді, яка на публіці зайвий раз свого чоловіка принца Вільяма за руку не візьме. Бо ж протокол забороняє.

Винятки також трапляються. І доволі кумедні. OBOZREVATEL підготував добірку відео та фото, де Кейт Міддлтон трохи бешкетує.

1. Битва сніжками

У лютому 2018 року Кетрін та Вільям перебували на базі відпочинку Холменколлен (Норвегія). Коли подружжя вийшло до тренувальної лижної бази, вагітна на той момент герцогиня зліпила сніжку – і запустила її в голову майбутнього короля. Цей комічний момент потрапив в об'єктиви фотографів.

До речі, це був не єдиний раз подібної витівки. У 2016 році Кенсінгтонський палац опублікував фотосесію із секретної відпустки Кембриджських. У кадр потрапив момент влучання сніжки у принца.

2. Танці в Тувалу

У 2012 році принц Вільям та принцеса Кетрін поїхали у тур тихоокеанськими країнами. На одній із церемоній, у Тувалу, місцеві жителі зодягнули королівських осіб у національні костюми та запросили взяти участь у танцях. Ті не відмовилися. Герцогиня повторила за жінками витончені рухи бедрами й руками.

3. Дуель чарівників

Герцоги Кембриджські – прихильники фільмів про Гаррі Поттера (екранізації за книгами письменниці Джоан Роулінг). Яскравий тому доказ – візит подружжя до студії Warner Bros у Лівсдені (2013). Кейт Міддлтон, розгулюючи залами, з цікавістю розглядала декорації та вивчала прийоми, як треба керувати чарівною палицею. Після екскурсії принцеса почала дуель зі своїм чоловіком.

4. Гра в крикет

Азартній Кейт Міддлтон важко всидіти на місці, коли вона відвідує спортивні змагання. Так, під час туру по Індії принцеса не відмовилася зіграти в крикет (командна гра з м'ячем та битою). Її навіть не зупинило взуття на високій платформі. Її Величність взяла до рук биту, стала в стійку – і влучила по м'ячеві, чому надзвичайно тішилася.

5. Стрільба з лука

Спортивний азарт не покинув принцесу Уельську і в Бутані. Тоді вона вирішила спробувати свої сили в улюблених заняттях місцевих жителів – у стрільбі з лука та метання дротиків. Тоді Кетрін, на підборах та в довгій сукні, натягнула тятиву та випустила стрілу мимо цілі. Вона не дуже засмутилася. Радше зраділа, що спробувала.

Як повідомляв OBOZREVATEL, королева Великої Британії Єлизавета II дотримувалась правил, яких вимагав протокол. Але це не заважало їй іноді вередувати і навіть зловживати своїм статусом. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

Жінці ампутували руку після нещасного випадку з феном 28 марта 2024

Вона втратила кисть і зап'ястя.

На "Дію" чекає велике оновлення: які функції з'являться 28 марта 2024

На "Дію" чекає велике оновлення: які функції з'являться

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Style Pack 5.0
Style Pack

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше