Гумористка Лєра Мандзюк потрапила в скандал через жарт про "тупеньких дітей"

2 июля 2024

Українська стенд-ап комедіантка Лєра Мандзюк спровокувала дискусію у мережі через свій нещодавній виступ. Артистка поспілкувалася зі сцени з глядачкою, яка виявилася асисенткою учителя.

Мандзюк була щиро здивована, мовляв "у нашої вчительки теж був асистент, указівка така дерев'яна". "Зараз такі діти, що кожному вчителю треба і асистент, і секретарь, і психолог, іноді навіть травматолог", – пожартувала вона. Коментарі зірки обурили українських батьків, які висловили свою думку в Instagram.


На концерті комікеса також поділилася роздумами щодо професії асистента. "Тобто я розумію, що зараз важко бути вчителем, вчителькою, тому що покоління таке, діти важкі, і ці телефони всю дорогу, – продовжила актриса. – А вам попадаються і ще сложніші діти, то є самі тупенькі, якими саме тяжко управляти".

Користувачі мережі не оцінили виступу та обурилися через поведінку Мандзюк:

"Це ви зараз серйозно? Тобто, моя дитина, яка має діагноз, і їй дали окремого вчителя – тупа ? Він особливий, унікальний , але точно не тупий – у решті-решт він аутист!"

"Мені аж погано стало. Над чим ви наразі жартуєте? Над колосальною роботою батьків? Над дітьми з інвалідністю, над інклюзією?"

"Говорите ви, а соромно мені. Я мама дитини з особливими освітніми потребами. Син має інвалідність і йому необхідний асистент для того, аби він мав змогу здобувати освіту".

"Ваші слова: "Сложніші діти – тоєсть самі тупеньки?" Як так? Про наших дітей України, які долають стільки емоційних потрясінь і за ці 2,5 роки втратили дитинство – ви собі дозволяєте матом та образами висловлюватися на тему "діти та школа і процес навчання". 


Через реакцію мережі комедіантка опублікувала окремий пост, де зазначила, що "комедія завжди випливає з трагедії". Мандзюк додала, що у відео вона похвалила помічника вчитела та висловила повагу до професії. "Я поняття не мала, що зараз така професія є, поки мені про це не сказала пані на стендапі. Тому я і виставила це відео, щоб більше людей про це дізналися", – йдеться у дописі. Артистка продовжила: їй шкода, що виникло непорозуміння, а її "неосвіченість хай слугує прикладом для інших людей".

Раніше OBOZ.UA писав про те, який вигляд має старша донька Мірошниченків: зіркова пара розповіла зворушливу історію всиновлення.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Притула зізнався, в кого принципово відмовився брати донат на ЗСУ 4 июля 2024

Гірший, ніж "лисий дідько": Притула зізнався, в кого принципово відмовився брати донат на ЗСУ Кошти все одно дійшли до армії

Скандальний актор Ханумак виїхав з України у США і назвав причину 4 июля 2024

Скандальний актор Ханумак виїхав з України у США і назвав причину: нехай буду зрадником Його ексдружина повернулася на цей час до Києва

Ребрик привітала з собачим святом і розчулила усмішкою своєї "квіточки" 4 июля 2024

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик порадувала підписників свого Instagram подвійною дозою мімімішного контенту. Зірка заселфилася з песиком, а ще зазнімкувала свою молодшу донечку, 3-місячну Аделіну.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Прометей  
Прометей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше