Літаки НАТО проводять розвідку на кримському напрямку - соцмережі

27 июля 2024

Два літаки НАТО прибули до Румунії для розвідки на кримському напрямку. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер в п'ятницю, 26 липня.
 
Згідно з даними порталу відстеження авіаперельотів Flightradar, літак Королівських ВПС Великої Британії Boeing RC-135W Rivet Joint з позивним RRR7224 злетів з авіабази Воддінгтон у Британії.
 
Також у повітрі біля узбережжя Румунії перебуває патрульний протичовновий літак Boeing P-8A Poseidon ВМС США, який прибув з авіабази НАТО Сігонелла на Сицилії.
 
"Z-пабліки навперебій кричать, що RC-135 прибув для контролю результатів удару по аеродрому в Новофедорівці. Це, можливо, так. Також навперебій верещать, що саме цей літак "наводив українські ракети на аеродром". А ось це неправда", - йдеться в повідомленні.
 
Моніторингова група зазначає, що для наведення ракет необхідно перебувати в повітрі, а британський розвідник був над Чорним морем 24 липня - проводив розвідку.

 Скриншот із сайту Flightradar
 
 
Нагадаємо, сьогодні вночі у Криму лунали вибухи. Пізніше у соцмережах з'явилася інформація, що ЗСУ атакували аеродром Саки ракетами ATACMS. Було знищено радіолокаційну станцію і боєкомплект росіян.

Згодом Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому Саки в Криму.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи блогерка Шаманська отримує гроші за співпрацю з ОП 7 сентября 2024

36-річна ексдружина актора-втікача Руслана Ханумака, блогерка Аліна Шаманська у серпні розказала про пропозицію від Олексія Кулеби щодо створення контенту для ОП.

На ринок вийшов найпотужніший Android у світі 7 сентября 2024

На ринок вийшов найпотужніший Android у світі

Осінній раціон для очей: офтальмологиня дала поради з харчування 7 сентября 2024

Що їсти та якими продуктами запастись на зиму й весну, щоб підтримувати здоров’я очей та організму? Ці запитання дуже часто ставлять лікарям. Особливо матусі, в яких підростають дітки.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше