У мережі з'явився офіційний трейлер фільму "Джокер: Божевілля на двох"

24 июля 2024

У мережі з'явився офіційний трейлер другої частини фільму "Джокер", у головній ролі якого незамінний Хоакін Фенікс. Сюжет історії відбуватиметься навколо історії кохання Джокера і Гарлі Квінн, яку зіграє ексцентрична співачка й акторка Леді Гага. Прем'єра фільму запланована на 4 жовтня 2024 року.

Носитиме кінострічка назву "Джокер: Божевілля на двох". Сиквел буде продовженням першого фільму про лиходія з Ґотема – міста, у якому хазяйнує Бетмен. У новій стрічці антагоністів буде двоє, що створить божевілля на екрані. Variety пише, що дія фільму відбуватиметься здебільшого в притулку в американському місті Аркхем.

Ідея створити продовження з'явилася після успішного релізу першої частини "Джокера". У 2019 році фільм зібрав 11 нагород "Оскара", а Хоакін Фенікс став найкращим актором. Зокрема, "Джокер" став найкасовішим кіно з рейтингу R. Він за час показу заробив понад 1 мільярд доларів.

Подейкують, що сиквел буде у жанрі мюзиклу. Про це також свідчить спів Джокера на звуковій доріжці трейлера та його виступ на сцені із Гарлі Квінн.

"Я думаю, люди будуть здивовані. Я не думаю, що це буде те, чого вони очікують, в плані музики. Ми всі виражаємо себе музично і танцюємо в нашому житті щодня. Я думаю, що це дуже добре спрацює", – розповіла акторка Зазі Бітц, яка грає у фільмі роль Софі Дюмон.

Відомо, що ця кінострічка буде відокремлена від світу DC за аналогією "Супермена" і існуватиме в окремому світі. На це також вказує відсутність Марго Роббі у ролі Гарлі Квінн, яку вона грала у "Загоні самогубців" і "Хижих пташках".

Раніше OBOZ.UA писав, що Мадонна несподівано з'явилася на прем'єрі фільму "Дедпул і Росомаха" з прийомними доньками-близнятами. На екрани кінострічка Раяна Рейнольдса вийде 25 липня, а 65-річна співачка, яка брала участь у її створенні, змогла переглянути фільм раніше.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Подкопаєва у День усиновлення зворушила спогадами та показала сімейне фото 19 сентября 2024

46-річна олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва - одна з тих відомих людей, у кого в родині є прийомна дитина.

З поточним озброєнням F-16 вступати в повітряні бої немає сенсу - експерт 19 сентября 2024

З поточним озброєнням F-16 вступати в повітряні бої немає сенсу - експерт

У хакерів з'явився новий спосіб крадіжки паролів Google Chrome 19 сентября 2024

У хакерів з'явився новий спосіб крадіжки паролів Google Chrome

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше