Бєдняков різко висловився про земляків-зрадників, які вітали Путіна в Маріуполі

21 марта 2023

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков відреагував на цинічний візит російського президента-диктатора Володимира Путіна до Маріуполя, звідки родом артист. І хоча візит кремлівського вождя у тимчасово окуповане і практично повністю зруйноване Росією місто може бути черговою дешевою виставою, шоумен вкрай емоційно прокоментував поведінку деяких земляків-зрадників.

Так, у мережі поширилися кадри, де нібито жителі Маріуполя дякують Путіну "за перемогу", радіють його візиту та поспішають потиснути руку. Є ймовірність, що це звичайні "актори", проте Бєдняков припускає, що це є реальні маріупольці. Про їхню продажність і цинізм самого Путіна ведучий написав емоційний пост в Instagram (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Подобається?" – запитує він про місто, яке зруйнував. "Сучасно", – каже він, вказуючи на будинки, які були збудовані на місці інших, розбитих російською армією в попіл. Тільки вдумайтеся, наскільки все лицемірно та дико. Щоразу, коли я бачу всі ці "тв-листівки" зі свого міста для їхнього глядача (для їхньої маси), мене розбирає агресія. А ці "вдячні" люди цю агресію посилили в сто разів", – поділився Бєдняков.

Шоумен знає, що адекватних і свідомих земляків у нього набагато більше, проте водночас визнає – у Маріуполі зустрічалися люди і з проросійськими настроями, які справді раді потиснути руку воєнному злочинцю, вбивці та терористу.

"Багато хто пише, що люди ці "ряжені". Я навіть не думаю, що це ряжені. У нас у місті, на жаль, були прихильники руzкого міра. І слухаючи, що несуть ці люди, я розумію, що в мене до них величезна злість. Саме до цих, хто чекає і кличе. Саме через них ми не можемо приїхати до себе на малу батьківщину. Саме через них загинули десятки тисяч людей. Саме через них зруйновано наше місто", – висловився маріуполець, у якого в окупації загинула мати.

У вірусному відео, де кремлівський вождь спілкується із городянами, один чоловік похилого віку з усмішкою розповідає Путіну, що залишився без нічого на своє 70-річчя, але його швидко виправляють. Бєдняков процитував та прокоментував цей момент.

"Через 15 днів після вашого і мій день народження. Теж 70. Залишився без нічого". "ТЕПЕР Є ВСЕ", – виправила жінка. Дід був на межі фолу... Нашому народу завжди прищеплювали цю любов до господаря, царя, пахана. Він завжди правий, без нього нас немає. Боже, бережи пахана. Ось і зараз. Ця людина зруйнувала ваше мирне життя. Вбила людей. Скалічила долю. Але ви, як і раніше, виходите білити бордюри, кричати "Ура" та махати зі сльозами на очах прапорцями. Ви просто не можете інакше", – різко написав ведучий.

Нагадаємо, кремлівські пропагандисти заявили, що диктатор Володимир Путін нібито здійснив візит у тимчасово окупований Маріуполь. Брехливі російські ЗМІ розповіли, що головний військовий злочинець РФ катався по зруйнованому місту за кермом авто. Крім того, деякі маріупольці на камери російських ЗМІ подякували Путіну за "перемогу".

Примітно, що громадяни країни-терориста РФ засумнівалися, що їхній диктатор справді побував у захопленому Маріуполі. Росіяни запитали, чому Путін вирішив покататися на машині саме вночі. Також скривджені росіяни дорікнули диктаторові, що він їздив за кермом японського позашляховика, а не на вітчизняному УАЗі.

А українці висміяли сумнівний візит Путіна. Вони зазначили, що Кремль, ймовірно, використав двійника, тому в Маріуполі справді могла бути людина, схожа на диктатора. У справжнього Путіна шлях може бути лише один – до суду в Гаазі.

Як писав OBOZREVATEL, приїхати до Маріуполя Путіна могло підштовхнути бажання відповісти президенту України Зеленському, який неодноразово бував на передовій і в щойно деокупованих містах України. Водночас не виключено, що замість диктатора приїхав його двійник.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Жінка відвезла до лікарні помпон від шапки - переплутала з їжаком 28 марта 2024

"Їжачок", якого жінка привезла на лікування, насправді виявився пухнастим помпоном від шапки.

Tayanna розказала про нового чоловіка у своєму житті та хто подарував їй землю на Балі 28 марта 2024

Співачка Tayanna зізналася, що в її житті з'явився новий чоловік, хоча про те, що між ними є стосунки, говорити ще рано.

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Sakramento family club 5.0
Sakramento family club

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше