Лукашенко заявив, що він "завжди на стрьомі" і йому "остогидла" влада

25 сентября 2022

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що йому «набридло» бути при владі. Тому що майже 30 років він "завжди на стрьомі". Про це він сказав під час візиту до меморіалу Хатинь, повідомляє його прес-служба.

При цьому Лукашенко вважає, що якщо до влади в країні прийдуть нові люди, він не бачить гарантій, що вони зможуть "утримати владу".

"Коли кажуть: "От Лукашенку, скільки він там буде..." Слухайте, та мені це вже набридло. Це ж скоро 30 років: і вдень, і вночі ти завжди на стрьомі. А з іншого боку, думаю: "Ну гаразд, добре. Плюнув, пішов. Ніхто в мене камінь за великим рахунком не кине". А що буде з вами? І де гарантія, що… Ну гаразд, ми приведемо до влади (у нас ще вистачає) нормальних людей. А де гарантія, що вони утримають цю владу? Де гарантія? Гарантії немає. І тоді з вас почнуть повільно, знизу вгору чи зверху вниз шкуру здирати. І я, якщо буду живий, як я житиму? Або діти мої - мене не буде, як вони будуть жити? Вони ж всі поруч зі мною, у строю", - заявив формальний лідер Білорусі.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив порубати дров "для мешканців Європи", щоб вони не замерзли взимку.

Раніше самопроголошений президент заявив, що Білорусь хочуть приєднати до НАТО.

Також він повідомив, що у Білорусі не буде мобілізації.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як обрати якісну постільну білизну? 24 апреля 2024

Перш ніж купити постільну білизну, необхідно детальніше поговорити про те, як правильно підійти до вибору цього важливого чинника здорового сну

Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого 24 апреля 2024

Міг відпочивати на пенсії, але обрав фронт. Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого Він рятує військових на гарячому напрямку

Єфросиніна прокоментувала конфлікт із Горбуновим 24 апреля 2024

З телеведучим Юрієм Горбуновим Марію Єфросиніну пов'язують щонайменше 5 років роботи в прямому ефірі ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі. Але кілька років тому між ними стався конфлікт, після якого колишні колеги перестали спілкуватися.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше