Шакіра знялася у спокусливих луках та розповіла, чи має серйозні стосунки

15 июня 2024

Колумбійська співачка Шакіра за останні кілька років пережила чимало потрясінь в особистому житті. Мова, звісно, про її скандальний розрив з футболістом та батьком її дітей Жераром Піке.

Той, як відомо, зрадив артистку з 22-річною студенткою, з якою нині має стосунки. Так от Шак, яка вірила, що вони з Піке "разом доки смерть не розлучить", запевняє, в чоловіках не розчарувалася.

В новому інтерв’ю виданню Rolling Stone, для обкладинки якого зірка попозувала у спокусливому боді, Шакіра розповіла про особисте життя, зокрема, серйозні стосунки. Виконавиця зізналася, що нині не думає про це серйозно.

Артистка посвітила стегнами на обкладинці

фото Mason Poole

"Чи є в мене (у житті - ред.) зараз місце для чоловіка?", – риторично запитує сама Шак.

"Ось, що я можу вам сказати – Я люблю чоловіків. Це – проблема. Я не повинна любити їх після всього, що зі мною трапилось. Але уявіть, наскільки я їх люблю, якщо все ще можу сказати таке. Проте мати офіційні стосунки, думаю, мої діти мають бути до цього готові, їх емоційний та психологічний стан – це пріоритет", – цитує артистку видання People.

"Я люблю чоловіків. Це – проблема"

фото Mason Poole

"Я люблю чоловіків. Це – проблема"

фото Mason Poole

фото Mason Poole

Шакіра поміркувала про серйозні стосунки

фото Mason Poole

Водночас виконавиця не заперечує проти "заведення з кимось дружби" та флірту.

"Я не настільки тендітна, як думала. Я завжди боялася болю, адже думала, що не витримаю його. Але, пройшовши весь цей процес, я стала сильнішою, ніж про себе думала. Я стала більш незалежною людиною. Тією, яка не розраховує ні на кого, крім себе і її вовчої зграї", – сказала артистка.

Артистка ставить синів Сашу та Мілана у пріоритет

фото Mason Poole
фото Mason Poole

Артистка полюбляє відверті вбрання, які підкреслюють її форми

фото Mason Poole

Як відомо, після переїзди до США Шакірі закидали романи з кількома зірковими холостяками. Серед них актор Том Круз, який начебто на повну залицявся до артистки. Та з гонщиком Формули 1 Льюїсом Гамільтоном.

Нагадаємо, серед останніх чуток про особисте життя Шакіри, подейкують, вона має інтрижку з актором, який знявся в її кліпі.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Алек Болдвін грався зі зброєю на зйомках "Іржі": стало відомо нові деталі вбивства українки Галини Гатчінс 21 июня 2024

Алек Болдвін грався зі зброєю на зйомках "Іржі": стало відомо нові деталі вбивства українки Галини Гатчінс Актор поводився дивно на знімальному майданчику

18-річну дочку Круза у сукні-бюстьє зазнімкували на випускному у Нью-Йорку. Фото 21 июня 2024

18-річна дочка акторів Тома Круза та Кеті Холмс Сурі, яка нещодавно вступила до університету Карнегі-Меллона, потрапила в об’єктив папараці під час випускного.

59-річна Белуччі представила нестандартну зйомку у дещо дивних місцях 21 июня 2024

59-річну італійську актрису Моніку Белуччі найчастіше звикли бачити в образах розкішної діви, у гламурному одязі, з коштовностями та на красивих локаціях.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Адоніс  
Адоніс

Отзывов: 1

Фора  
Фора

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше